Yenişehir Belediyesi, Javier Zanetti’yi çocuklarla buluşturdu

Zanetti Mersinli çocuklarla antrenman yaptı

 

İnter Akademi Türkiye lansmanına katılmak üzere dün Mersin’e gelen Javier Zanetti, Yenişehir Belediyesi ve İnter Akademi Türkiye iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte Mersinli çocuklarla bir araya geldi. Zanetti, 7-15 yaş arasındaki yaklaşık 500 çocukla birlikte Mersin Stadyumu’nda antrenman yaptı.

 

Mersin Yenişehir Belediyesi, dünyaca ünlü eski Arjantinli futbolcu ve İnter Futbol Kulübü Asbaşkanı Javier Zanetti’yi geldiği Mersin’de çocuklarla buluşturdu. Farklı yaş gruplarından İnter Akademisi’nde top koşturan çocuklar unutulmaz bir gün yaşarken, Zanetti ile antrenman yapma fırsatı yakaladılar.

 

Javier Zanetti, yaklaşık iki saat boyunca çocukların antrenmanına eşlik etti. Zanetti ile pas alışverişi yapan Mersinli çocukların heyecanı ise gözlerinden okundu.

 

Mersin Stadyumu’nda yapılan saha etkinliğine Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yanı sıra Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük ve Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök de katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Abdullah Özyiğit, Zanetti gibi bir futbol efsanesini çocuklarımızla buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Bu sporda çocuklarımız için ilham kaynağı ve model olabilecek bir isim. Çocuklarımız bugün çok mutlu dolayısıyla biz de çok mutluyuz” dedi.

 

Etkinlik Javier Zanetti ile hatıra fotoğraflarının çekimiyle son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni