Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro’da birinciler belli oldu

Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde 6’ncısı düzenlenen Velotürk Gran Fondo Çeşme by Carraro bu yıl 5-6 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Altıncı yılında başarısıyla tüm dünyada adından söz ettiren Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro da 13 ülkeden 1.159 bisiklet tutkunları mücadele etti. Pedallar, Veloturk ile çocukların bisiklet hayalleri için döndü.

 

Argeus Travel & Events tarafından, Veloturk iş birliği ve Carraro’nun isim sponsorluğunda Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde ve destekleriyle gerçekleştirilen Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro 2022’de iki parkurun da birincileri belli oldu.

 

Veloturk Gran Fondo Çeşme 2022'nin startı Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Shimano Türkiye Genel Müdürü ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Cengiz ve Argeus Travel & Events sahibi Aydın Ayhan Güney tarafından verildi.

 

Çeşme’nin nefes kesen manzarası eşliğinde kıyasıya mücadele içinde geçen yarışın kayıt ücretleri, Sarper Günsal, Arda Türkmen, Berkem Ceylan, Aydın Diricanlı, Okan Can Yantır ve Umut Duygu tarafından kurulan Veloturk sayesinde, “Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler” projesiyle ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet hediye edilmesine olanak sundu.

 

“Ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk”

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, yarışın bu yıl Gran Fondo World Tour® takvimine de alınmasıyla beraber ilginin de büyük olduğunu belirterek “Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın pek çok yerinden bisikletçiler, Çeşme’ye bu anlamlı yarış için akın etti. 13 ülkeden 1.159 bisikletçi Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro’ya katıldı. Yarışmaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

13 ülkeden 1.159 bisikletçi pedal bastı

Organizasyon başarısı ve doğal güzelliklerle dolu parkurlarıyla amatör bisikletçilerden yoğun ilgi gören Veloturk Gran Fondo Çeşme by Carraro 2022’de 13 ülkeden 1.159 bisikletçi parkura çıktı. Bu yıl Gran Fondo World Tour® takvimini de alınmasıyla beraber yarışa olan ilgi de büyük oldu. Uluslararası Bisiklet Birliği-UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetmeliklerine göre düzenlenen 110 km’lik Carraro Parkuru ve 63 km’lik Toyota HYBRID Parkuru’nda erkekler ve kadınlarda birinciler şöyle oldu: 

 

 Çeşme şehir merkezinden başlayarak, Çeşme’nin büyüleyici manzarasıyla devam eden 110 kilometrelik Carraro Parkuru’nu erkeklerde Gökhan Uzuntaş 3 saat 8 dakika ile birinci tamamlarken, Özge Uzun ise 3 saat 21 dakika ile kadınlar birincisi oldu.

 

 UCI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yönetmeliklerine göre düzenlenen TOYOTA Hybrid Parkuru’nda ise erkeklerde Ediz Ateş, 1 saat 45 dakika ile ipi göğüsledi. Toplamda 683 metre tırmanışa sahip olan parkurun kadınlar kategorisinde birincisi 1 saat 58 dakika ile Meltem Kılıç oldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni