Uluslararası Futbol Turnuvası Bayrampaşa’da başladı

Bayrampaşa Belediyesi’nin 7 ülkeden 20 takımın katılımıyla düzenlediği Uluslararası Futbol Turnuvası başladı. Toplam 200 sporcunun katıldığı turnuva 23 Ekim Pazar günü sona erecek. Turnuvanın açılış töreninde konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Dünyanın ortak dili sporda, dünyanın ortak dili futbolda; dostluğun, kardeşliğin ve barışın diliyle konuşmak için buluştuk. Biz tüm dünyada savaşlar dursun, barış olsun istiyoruz”  dedi.

 

Bayrampaşa Belediyesi, Şampiyon Junior Futbol Organizasyonu Sarayevo ile ortaklaşa Uluslararası Futbol Turnuvası düzenleniyor. Uluslararası İstanbul Cup Futbol Turnuvası’na Türkiye, Bosna Hersek, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Polonya ve Sırbistan'dan 2O takım, 200 sporcu katılıyor. Müsabakada 12-14 yaş arası futbolcular şampiyonluk için mücadele edecek. Ülkeler arası dostluk ve kardeşliğin pekişmesinin amaçlandığı turnuva 23 Ekim Pazar günü sona erecek.

 

“DOSTLUĞUN, KARDEŞLİĞİN VE BARIŞIN DİLİYLE KONUŞMAK İÇİN BULUŞTUK”

Bayrampaşa’nın gerçek anlamda sporun başkenti haline geldiğini belirten Başkan Atila Aydıner, “Bugün, Anadolu ve Balkanlar’ın buluştuğu kent Bayrampaşa’mızda toplam 7 ülkenin katılımıyla uluslararası futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyoruz. Gururluyuz, mutluyuz çünkü biz 7’den 70’e spora gönül vermiş Bayrampaşa’yız. Ülkemizin gelecek vadeden genç futbolcuları burada; Bosna Hersek, Bulgaristan, Kosova, Kuzey Makedonya, Polonya ile Sırbistan heyeti ve küçük futbolcuları burada. Dünyanın ortak dili sporda, dünyanın ortak dili futbolda; dostluğun, kardeşliğin ve barışın diliyle konuşmak için buluştuk. Sonuçlar ne olursa olsun, kazanan hiç şüphesiz dostluk olacak. Bizim için en kıymetlisi bu, en önemlisi bu. Bu vesileyle ben tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Biz tüm dünyada savaşlar dursun, barış olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni