TEGV ve Domino’s çocuklar için el ele verdi

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve sosyal sorumluluk alanındaki destekleriyle bilinen Domino’s çocuklar için değerli bir iş birliğine imza atarak TEGV Mardin Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras Etkinlik Merkezi’nde bulunan basketbol sahasını yeniledi. Yenilenen basketbol sahasının açılış töreni, çok sayıda eğitim gönüllüsü ve basın mensubunun da katılımıyla gerçekleştirildi.

 

27 yıldır yaptığı çalışmalarla 3 milyondan fazla çocuğun nitelikli eğitimle buluşmasını sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile ülkemizin 79 iline yayılmış 628 şubesiyle batıdan doğuya tüm Türkiye’ye hizmetlerini ulaştıran Domino’s, TEGV’li çocuklar için anlamlı bir iş birliğine imza atarak TEGV Mardin Savur Öğrenim Birimi Abdulgani Aras Etkinlik Merkezi’nde bulunan basketbol sahasını yeniledi. Yenilenen basketbol sahasının açılış törenine Mardin Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, Domino’s Türkiye CEO’su Kerem Ciritci ve yönetim ekibi, TEGV İş Geliştirme Müdürü İpek Uralcan ile çok sayıda eğitim gönüllüsü, veliler, çocuklar ve basın mensubu katıldı.

 

Basket sahası çocuklarımız için hayırlı olsun

Mardin Savur Kaymakamı Muhammed Kaya, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu güzel mekânın çocuklarımız için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yaklaşık bir buçuk yıldır burada görevliyim. Hem kaymakam hem de belediye başkan vekili olarak görev yapıyorum. Çocuklarımıza, gençlerimize eğitimden spora, sanattan kültüre her anlamda güzel imkanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Bu süre içerisinde TEGV’in de bu alanlarda gerçekten çaba içerisinde olduğunu fark ettim. Özellikle Gülşen Hanım ilçe temsilcisi olarak burada gayret sarf ediyor. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Gelişim hep birlikte olur. Kamu ve özel sektör birlikte hareket edersek, buralara da el atarsak özellikle gelişime açık, geri kalmış bölgelerimize de bu şekilde uzanırsak yakın zamanda ülkemizin her tarafının aynı seviyede gelişeceğine inanıyorum. Hepimiz çocukluktan geldik, bu yollardan geçtik. Bir basketbol topu bazen alınamayabiliyor. O yüzden ben burayı çok önemsiyorum. Bu mahallenin çocuklarının oynadığı bir alan. Bence çok güzel olmuş, çok beğendim. Katkılarından dolayı Domino’s firmasına çok teşekkür ediyorum.”

 

Domino’s’a verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz

Konuşmasında “Çocuklarımız adına Domino’s’a teşekkür ediyorum” diyen TEGV İş Geliştirme Müdürü İpek Uralcan, açılışa katılamayan TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı’nın mesajını okudu. Tosyalı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Mardin Savur Kaymakamımıza bugün bizleri yalnız bırakmadıkları için şükranlarımı sunuyorum. Domino’s Türkiye’ye basket sahamızın yenilenmesi için verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz. Umuyorum ki bu destek ileride birlikte yapacağımız başka projelerin de ilk adımı olur. En kısa zamanda Domino’s’u İstanbul’da ofisinde ziyaret etmek üzere deyip sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

En önemli motivasyonumuz değer üretimi

Domino’s Türkiye CEO’su Kerem Ciritci ise, “Öncelikle Domino’s ailesi adına, kurulduğu günden bu yana ‘Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir’ diyerek çocuklarımıza okul dışı eğitim desteği veren TEGV’e çok teşekkür etmek istiyorum.  Geleceği eğitim yoluyla bugünden hazırlamak gibi çağdaş bir misyonu 27 yıldır taşımanın ve bunu sürdürülebilir kılmanın en büyük başarılardan biri olduğunu düşünüyorum. Eğitimin her şeyin merkezinde durduğuna gönülden inanan Domino’s olarak, bu ortak vizyonu paylaştığımız TEGV ile birlikte hayata geçirdiğimiz iş birliği bizim için son derece önemli ve heyecan verici. Domino’s bu yıl 25’inci yılını kutluyor. Bizim başlangıçtan beri en önemli motivasyonumuz değer üretimi oldu. İçinde bulunduğumuz toplumla bağ kurmak oldu. Hizmetlerimizi en ideal düzeye ulaştırmak için çalışırken, aynı zamanda sosyal sorumluluklarımızı sahiplenmeyi işimizin bir parçası olarak gördük. Paylaşmak ve mutlu anları çoğaltmak için çabaladık. Sağlığa, ihtiyaç sahibi insanlara, mahalle kültürünü yaşatmaya, mahallede mahalleliyle olmaya nasıl özen gösterdiysek sanata da eğitime de spora da aynı yaklaşımla destek verdik ve “Domino’s Sporu Besler” diyerek vaadimizin arkasında durduk. Bundan sonra da aynı inanç ve aynı dirayetle devam edeceğiz. Bu toplumun neye ihtiyacı varsa, o ihtiyacı gidermek için elimizden geleni yapacağız. Bu önemli günde, huzurlarınızda, bir kez daha bunun sözünü vermek istiyorum. Bu büyüleyici Mardin şehrinde yaşayan çocuklarımız, bütünüyle renove ettiğimiz bu basketbol sahasında sporun da paylaşımın da zihinlerini ve bedenlerini sporla eğitmenin de tadını çıkarsınlar. Tüm TEGV ekibine bir kez daha teşekkür ederek, sahamızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni