Soner Çetin Adanaspor’a 750 bin TL yardımda bulundu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adanaspor’a 750 bin TL nakdi yardımda bulundu. Turuncu-Beyazlı kulübün kentimizin önemli bir değeri ve markası olduğunu belirten Başkan Soner Çetin, “Adanaspor’a feda olsun” ifadesini kullandı.

 

HER ZAMAN ADANASPOR’UN YANINDAYIZ

Her koşulda her zaman Adanaspor’un yanında olduklarını vurgulayan Başkan Soner Çetin, “Adanaspor A Takımı yıllarca belediyemize ait olan Osman Yereşen Tesislerini kullandı. Takımın Çatalan Tesislerine gitmesi üzerine Osman Yereşen Tesislerini şimdi Adanaspor’un alt yapısı kullanıyor. Tesislerin bakımı belediyemiz tarafından yapılıyor, diğer ihtiyaçları karşılanıyor. Biz elimizden geldiğince Adanaspor’un yanında olmaya çalışıyoruz. Çünkü Adanaspor bu kentin önemli bir değeri ve markasıdır” dedi.

 

ADANASPOR SÜPER LİGE LAYIK

Başkan Soner Çetin, Adanaspor’a 750 bin TL maddi destekte bulunarak yanlarında olduklarını bir kez daha gösterdiklerini belirterek, “Çatalan Tesislerinin bakım ve diğer giderlerine destek amacıyla yaptığımız bu yardım Adanaspor’a feda olsun. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden geldiği kadar Turuncu-Beyazlı takımın yanında olacağız. Adanaspor’un yeri Süper Ligdir. Adanaspor’un layık olduğu Süper Lige çıkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni