Satranç Dostları Derneği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Kupası 1.Yıldırım ELO satranç turnuvası düzenlendi

Satranç Dostları Derneği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Kupası 1.Yıldırım ELO satranç turnuvası düzenlendi.

İlk kez düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet kupası 1. Yıldırım ELO Turnuvası ilgi gördü. Satranç Dostları Derneği tarafından gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye nin 4 bir tarafından 48 sporcunun katıldığını belirten Satranç Dostları Derneği Başkan Yardımcısı Hakan Polat turnuvamıza ilginin fazla olduğununu görünce Satranç Dostları Derneği olarak yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu daha iyi anladık. Düzenlediğimiz turnuvaya yarışmacıların yanı sıra ailelerinde katılım sağlaması bizleri ayrıca mutlu etti. İşallah bundan sonra İstanbul satranç federasyonu il temsilciliği işbirliği ile turnuvalarımız devam edecek. Katılım gösteren 48 sporcumuzun tamamını tebrik ediyor alınlarından öpüyorum. Satranç Dostları Derneği adına ailelerine ve kendilerine Şükran’larımı sunuyorum. Dereceye giren kardeşlerimi kutluyorum.

 

Ayrıca Satranç Dostları Derneğimiz devlet okullarına ücretsiz satranç eğitimi desteği vererek özel okullar ile fırsat eşitliği sağlamayı hedeflemektedir. Bu turnuvada bize her konuda destek olan İstanbul Satranç Federasyonu il temsilcimiz Rıza Öney ve Türkiye satranç federasyonu İstanbul il temsilciliği yetkilisi Mehmet Öney bey e Satranç Dostları Derneği olarak Şükran’larımızı sunarız.

 

Konuşmaların ardından ödül törenine geçilen turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerinin taksim edilmesinin ardından sona erdi.

 

Çekişmenin yaşandığı turnuvada 1. FM Ataberk Eren 2. FM Alparslan Işık 3. CM Anıl Berk Erdoğan elde etti.

 

14 yaşaltı katagoride 1. Selim Celal Fiş 2. Mohammed Parsa Ramazani Jolfaei 3. Onur Akyüz elde etti.

 

En iyi kadın sporcu katagorisinde 1. WFM Buse Naz Koçyiğit 2. Sofiye Demirelli elde etti

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı