Malkara Taekwondo Spor Kulübü’nün 2022 Yılı 3. Dönem Kuşak Sınavı Gerçekleştirildi

Malkara Taekwondo Spor Kulubü’nün 2022 Yılı 3. Dönem Kuşak Sınavı, 14 Ekim 2022 Cuma akşamı saat 19.00’da Aile Yaşam Merkezi Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen Taekwondo Kuşak Sınavına;  Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Nevzat Ulu, Malkara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü   Remzi Barış, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Malkara Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, Malkara Taekwondo Spor Kulübü Başkanı Gökhan Doğan, Malkara Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Fındık, sporcular ve aileleri katıldı.

 

Gerçekleştirilen kuşak sınavı Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı.

 

Programda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yapmış olduğu konuşmada; “Bizler Malkara’da spor yapmak isteyen her gencimize elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Özellikle Malkara Taekwondo Spor Kulubü sporcularının ortaya koyduğu emek ve başarı ile gurur duyuyoruz. Ben tüm sporculara harcadıkları emek ve döktükleri ter için teşekkür ediyorum. Umuyorum başarılarınız artarak devam edecek.” dedi.

 

Yapmış olduğu konuşmanın ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a, Malkara Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Fındık teşekkür plaketi takdim etti.

 

Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel yapmış olduğu konuşmasında; “Sporcularımız gittikleri her turnuvada yurt içinde ve yurt dışında başarılarla dönerek bizim göğsümüzü kabarttılar. Malkara’nın adını, Tekirdağ’ın adını ve spor kulübümüzün adını tüm Türkiye’ye ve tüm Avrupa’ya duyurdular. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizlerde elimizden geldiğince kamu kurumları olarak sporcularımıza desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza gelecek kariyerlerinde üstün başarılar diliyorum. “dedi. 

 

Konuşmasının ardından Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel’e Malkara Taekwondo Spor Kulübü Başkanı Gökhan Doğan teşekkür plaketi takdim etti.

 

Malkara Taekwondo Spor Kulübü sporcuları beyazdan sarı, sarıdan yeşil, yeşilden mavi ve maviden kırmızı kuşaklara terfi edebilmek için öğrendikleri taekwondo tekniklerini sergilediler.

 

Kuşak sınavı sonucunda başarılı olanlara sporculara Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve protokol üyeleri başarı belgelerini ve kuşaklarını takdim ettiler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı