İznik Süper Enduro’ya Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın beşinci ayağı Bursa ilinin İznik ilçesinde yapıldı.

 

İznik Belediyesi’nin ev sahipliğinde Elbeyli Er Meydanı Süper Enduro Yarış Parkuru'nda gerçekleştirilen sezonun beşinci randevusuna Türkiye'nin farklı illerinden birçok sporcu katıldı. Asperox’un temizlik sponsoru olduğu ve hızlı yarışçıların mücadele ettiği Süper Enduro GP’de Bayram Uysal birinci olurken, ikinciliği Rafet Karakuş ve üçüncülüğü de Aykut Kızıltan elde etti.

 

SINIFLARINDA DERECEYE GİREN SPORCULAR

PRESTİJ SINIFI

1.Bayram Uysal, 2. Rafet Karakuş, 3.Soner Metin

GENÇLER SINIFI

1.Mehmet Emin Musaoğlu, 2. Mert Koç, 3. Emirhan Kurt

USTA SINIFI

1.Ömer Bulduk, 2. Furkan Asan, 3.Doğacan Kılınç

VETERAN SINIFI

1.Hüseyin Neziroğlu, 2.Erdem Gülüş, 3.Mehmet Okuyan

HOBİ SINIFI

1.Aykut Kızıltan, 2.Arif Şişman, 3. Emre Cem Doğu

 

MAGAZİN STARTINI BELEDİYE BAŞKANLARI AKTAŞ VE USTA VERDİ

Şampiyonanın İznik Milli İrade Meydanı’ndaki beşinci ayağının magazin startı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta tarafından verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yarışlara katılan sporculara başarılar diledi. İznik ilçesine yakında yeni sürprizlerin açıklanacağının müjdesini veren Başkan Alinur Aktaş, “Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi olarak ilçede önemli hamleler yapıyoruz. Tabii endoru yarışları da adrenalin sevenler için harika bir organizasyon. Şehir merkezindeki gösteriyle sporcular yarışmaya renk kattılar. Farklı şehirlerden gelen sporcuların yer aldığı yarışmaya destek vermekten son derece mutluyuz. Emeği geçenleri kutluyorum. Sporculara başarılar diliyorum” dedi.

 

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta da, 10 senedir bu yarışlara ev sahipliği yaptıklarını belirterek, “Artık Türkiye’de bu konuda iddialıyız. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle yarışlar daha büyük çapta yapılmaya başlandı. İlerleyen dönemlerde farklı yarışlara da ev sahipliği yapacağız” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni