Haftanın Konuğu programında Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sponsorlarını ağırladık

D Smart’ta yayınlanan Haftanın Konuğu programına, Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol takımları sponsorlarından Elçin Kılıç ve Selin Kılıç konuk oldu.

 

Selin Kılıç; “İlk hedefimiz bizim sporcuları engelli bireylerin sözcüsü konumuna getirmekti. İkinci hedefimiz maçlara olan ilgiyi artırmaktı. Seyirciler sahaya çekmek istiyorduk. Ayrıca Beşiktaş’ın da marka değerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. ‘Engeller Bizi Durduramaz’ sloganıyla bir kampanya geliştirdik. Kulübün 120’nci yılı, bizim şubenin de 20’nci yılı yaşanıyor. Bir yıl sürecek etkinlikler planladık. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Akatlar’da şölen havasında bir organizasyon yapacağız.” dedi.

 

Elçin Kılıç; “Biz tekerlekli sandalye basketbol şubesi ile diğer takımlara da öncülük ettik. Benim için sadece sponsorluk değil, Beşiktaş’a hizmet etme şansı olarak görüyorum. ‘Engeller Bizi Durduramaz’ sloganını sadece tekerlekli sandalye takımı için değil, aslında herkesi kapsayan bir slogan olarak görüyoruz. Ben sorumluluk aldığımda, transfere geç kalmıştım. Giden oyuncular olmuştu, transfer edeceğimiz oyuncu sayısı çok azdı. Hiç yabancı oyuncu oynatmadık ve bu şekilde yerli oyuncularla devam etmek istiyoruz. Şu anda altyapı çalışmaları yapıyoruz. Oyuncu yetiştirmek istiyoruz. Şu anda Türkiye’de tekerlekli sandalye takımları için altyapı yok. Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıyız. Ben sponsorluğu aldıktan sonra oyuncularla tek tek görüştüm. Tüm maçları takip edip, mümkün olduğunca antrenmanları da takip etmeye çalışıyorum.“ diye konuştu.

 

Selin Kılıç takımla ilgili çalışmalarını anlattı: “İnsanlar sporcularımızı engelli bireyler olarak görüyorlar ama, saha içinde çok büyük bir mücadele oluyor. Biz de bunu bir kampanyaya çevirmek istedik. Takımı bir gladyatör havasına soktuk. Maçlardaki o savaşçı ruhlarını yansıtmaya çalıştık. Taraftarlarımızı bizi özellikle sosyal medyadan desteklemeye davet ediyoruz” dedi. 

 

Taraftarları çekmek için yaptıkları çalışmaları anlatan Selin Kılıç; “Seyircileri çekmek için çeşitli gösteriler düzenliyoruz. Saha dışında etkinlik alanları kuruyoruz. Aileleri çekmek için etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca bu sene maçlarımızı ücretsiz yaptık. İstanbul’daki maçlarda biraz daha destek artmaya başladı. Ama deplasmanda çok büyük bir ilgi var. Gerek yolda, gerek otelde ve gerekse de maç sırasında büyük destek alıyoruz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni