BJK, Atatürk’ü, Dolmabahçe’de on binlerle tekrar buluşturdu

Beşiktaş JK: "Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve kulübümüzün 120. Yılı Kutlamalarını,

üç boyutlu hologram teknolojisiyle Atatürk'ümüzün "10. Yıl Nutku"nu bizzat okumasıyla başlattık…"

 

Ahmet Nur Çebi: "BJK olarak, 20 yaşımızdan beri Cumhuriyetiz… Atamızın izindeyiz ve sonsuza kadar da izinde olacağız… 120 yıllık geçmişimizle ülkemizin en köklü spor kulübü olarak, Cumhuriyetimizin ruhunu, bizzat Ata'mızla beraber kutlamak istedik. Bu anlamlı görevi coşkuyla, on binlerce vatandaşımızın katılımıyla yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz."

 

120 yıllık tarihiyle ülkemizin en köklü, Avrupa'nın da ender kulüplerinden birisi olan BJK, Cumhuriyetimize ve Ata'mıza yaraşır etkinliklerle "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı"nı kutladı. Kutlamalara, 50 bine yakın Beşiktaş JK taraftarı ve vatandaşlar katıldı.

 

Ülkemiz için bir ilk: Atatürk hologram teknolojisiyle 10. Yıl Nutku'nu okudu

 

Vodafone Park'ın, Dolmabahçe tarafına bakan terasında gerçekleşen ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün hologram teknolojisiyle "10. Yıl Nutku"nu bizzat okuduğu özel etkinlik; kutlamaların en anlamı bölümünü oluşturdu.

 

BJK'nin kuruluş yılını sembolize etmek için Saat tam 19.03'te gerçekleşen coşku dolu Motive konserinin ardından, günlerdir beklenen Ata'mızın hologram teknolojisiyle 10. Yıl Nutku'nu okuması etkinliği gerçekleşti. Ülkemiz için bir ilk olan bu etkinlik, on binlerce insanı coşturdu.

 

Beşiktaş JK'nın Cumhuriyet kutlamaları, 50 bine yakın BJK taraftarı ve vatandaşın, Ağaçlı Yol'dan,Barbaros Meydanı'na yürüyerek; Beşiktaş Belediyesitarafından organize edilen grup Duman'ın konserine katılmasıyla ile sona erdi.

 

Ahmet Nur Çebi: "BJK olarak, 20 yaşımızdan beri Cumhuriyetiz… 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı, Ata'mızın evinde, evimizde; bizzat Ata'mızın Nutuk'u okumasıylakutlamaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz."

 

Kutlamalarla ilgili bir açıklama yapanBJK Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı, Ata'mızın evinde, mabedimizde; bizzat Ata'mızın 10. Yıl Nutkunu okumasıyla kutlamaktan büyük onur ve gurur duyduk. BJK olarak, 20 yaşımızdan beri Cumhuriyetiz… Atamızın gösterdiği yoldan yürüyoruz ve sonsuza kadar yürüyeceğiz… 120yıllık geçmişimizle ülkemizin en köklü spor kulübü olarak, Cumhuriyetimizin ruhunu, bizzat Ata'mızla beraber kutlamak istedik. Bu anlamlı görevicoşkuyla, on binlerce vatandaşımızın katılımıyla yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Ayrıca Beşiktaş JK kulübü başkanı olarak, şahsım ve Yönetim Kurulum adına; tüm taraftarlarımızın ve tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Cumhuriyet Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutluyorum." dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni