MetLife, “katkı payı koruma güvencesi” ile çocuklarınızın geleceğini güvence altına alıyor

MetLife Emeklilik ve Hayat, 18 yaş altı bireyleri Bireysel Emeklilik Sistemi’ne dahil eden “İlk BES’im” ürününü, katkı payı koruma güvencesi ile sunuyor. “İlk BES’im” ile anne ya da babanın vefatı halinde çocuk 18 yaşına gelene kadar planın asgari katkı payı MetLife tarafından ödeniyor.

 

Müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılama yönünde kişiye özel çözümler sunan, Türkiye’nin önde gelen hayat, ferdi kaza sigortası ve bireysel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat, İlk BES’im ile 18 yaş altı bireylerin geleceğini koruma altına alırken; sunduğu katkı payı güvencesiyle de çocuklarınızın geleceğini güvence altına alıyor.

 

MetLife’ın hem ebeveynlere hem de katılımcılara avantajlarla dolu bir ürün olarak tasarladığı ve 0-18 yaş arası bireylere özel sunduğu “İlk BES’im” ile ebeveynler daha ilk günlerinden itibaren çocuklarının geleceklerine yatırım yaparak güvence altına alabilecek. Eğitim Desteğim Asistans paketi, 30 devlet katkısı ve katkı payı koruma güvencesi ile birlikte sunulan “İlk BES’im” ürününe DenizBank şubelerinden de ulaşılabiliyor.

 

MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven, İlk BES’im planının çocukların geleceği için önemini vurgulayarak şunları söyledi: “Bireysel Emeklilik Sistemi içerisinde MetLife olarak fark yaratmaya devam ediyoruz. İlk BES’imde yer alan katkı payı koruma güvencesi ile katkı payı ödemesini gerçekleştiren anne veya babadan birinin vefat etmesi durumunda MetLife olarak sözleşmenin katkı paylarını ödeyerek çocuklarımızın birikimlerini korumayı ve sözleşmesinin devamlılığını amaçlıyoruz. 0-18 yaş için tasarladığımız İlk BES’im ile çocuklarımızın ve gençlerimizin güvencesi, yol arkadaşı ve yönlendiricisi olmak istiyoruz.”

 

Katkı payı koruma güvencesi, MetLife İlk BES’im planı kapsamında Bireysel Emeklilik Sistemi’ne 18 yaşından önce dâhil olan katılımcıların hak kazanabileceği bir avantaj olarak ön plana çıkıyor. Katkı payı ödemelerinin anne ya da baba tarafından yapılması durumunda ebeveynlerden birinin vefatı halinde, katılımcı adına planda tanımlı asgari katkı payı, sözleşmenin altıncı ayından itibaren yürürlüğe girerek 18 yaşına kadar aylık olarak ödeniyor. Bu anlamdaki katkı payı ödemesini, MetLife, vefat tarihindeki planda tanımlı minimum katkı payı tutarı ile ödemeye başlıyor ve sözleşme yılında TÜFE oranında artırarak ödüyor; böylece 18 yaş altı katılımcının birikimleri korunuyor. Bu güvenceye sahip olmak için, anne ile babanın evlilik birliği içinde olması veya vefat eden ebeveynin sözleşmede katkı payını ödeyen kişi olarak yer alması koşulları bulunmuyor. Örneğin, sözleşmenin katkı payını baba öderken annenin vefat etmesi durumunda da Katkı Payı Koruma Güvencesi devreye giriyor. Sadece, sözleşmede ödeme yapan kişinin anne ya da baba olma koşulu bulunuyor.

 

Eğitim Desteğim Asistans paketi ile İlk BES’im planı alan MetLife müşterileri; 7 gün 24 saat ücretsiz tıbbi bilgi ve danışmanın yanı sıra ücretsiz anlaşmalı eğitim koçluk ofislerinden yüz yüze, telefondan veya çevrimiçi olarak yılda bir defa ücretsiz, diğer seansları yüzde 20’ye varan indirimli kariyer koçluğu; yüzde 30’a varan indirimlerle 40’ı aşkın şehirdeki anlaşmalı kurumlarda geçerli olan ve eğitimden sosyal aktivitelere, sanattan spora birçok alanda hizmet sunan hobi kulüpleri; yüzde 15’e varan indirimlerle çocuk ve gençlerin geleceklerini planlamalarına yardımcı olan, yetenek ve eğilimlerine göre kariyer belirleme sistemi olan İzotomi® testi hizmetlerinden yararlanabiliyor. Eğitim Desteğim Asistans paketi, ayrıca ebeveynlere anlaşmalı kurumlardan, psikolog veya psikiyatristlerden psikolojik danışma hizmetini ilk seansı ücretsiz, diğer seansları indirimli ve çocuklar için “yaparak öğrenim” aracı robotik setler içeren atölye programlarını indirimli olarak sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni