“Yaşamları İyileştiriyoruz" sloganı ile yola çıkan Legrand Grup Türkiye geleneksel bayi toplantısında iş ortaklarıyla bir araya geldi

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand Grup Türkiye, bu yıl düzenlediği bayi toplantısında iş ortaklarıyla yeniden bir araya geldi. 200’e yakın iş ortağının katılımı ile gerçekleşen toplantıların gündemini Legrand Grup Türkiye kurumsal sosyal sorumluluk ve stratejik hedefleri ile gerçekleşecek yeni ürün lansmanları oluşturdu.

Legrand Grup Türkiye, “Yaşamları İyileştiriyoruz” sloganı doğrultusunda düzenlediği Bayi Toplantısını 18-20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdi. Türkiye genelinde 200’e yakın iş ortağının katılım gösterdiği toplantıların gündemini ise Legrand Grup Türkiye 2023 hedefleri ve yapılacak yeni ürün lansmanları oluşturdu.

Legrand Grup Türkiye, düzenlemiş olduğu 2023 bayi toplantısı kapsamında iş ortaklarıyla yeniden beraber olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken aynı zamanda hedeflerini, deneyimlerini ve vizyonunu “Yaşamları İyileştiriyoruz” sloganı çerçevesinde vurguladı. 

Legrand Grup Türkiye Ülke Müdürü Sayın Levent Ilgın’ın ilham verici açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, üst yönetimin de sunumları eşliğinde hız kesmeden devam etti. Legrand, İnform, Estap ve Bticino markalarının 2022 yılı performansları ve gelecek hedeflerinin detaylarıyla konuşulduğu toplantıların bitiminde düzenlenen 3 farklı ana başlıktaki çalıştaylar, Elektrikli Araç Şarj İstasyonu, 2021-2023 Lansmanlar, E-Ticarete Giriş, yoğun ilgiyi beraberinde getirdi. Çalıştayların ardından düzenlenen gala yemeği ile son bulan geleneksel bayi toplantısında, Legrand Grup Türkiye 2022’nin en çok satış yapan ve kontratlarını başarıyla tamamlayan iş ortaklarını ödüllendirdi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı