Türkiye Hayat Emeklilik'ten Öncü Bir Adım: BES Birikim Hediyesi

Türkiye Hayat Emeklilik, uçtan uca dijital olarak tasarlanan “BES Birikim Hediyesi” hizmetiyle hediye kültürüne yeni bir boyut kazandırıyor. Bu yenilikçi uygulama ile düğün, doğum, doğum günü, mezuniyet, bayram gibi özel günlerde Türkiye Sigorta Müşteri Platformu‘nda oluşturulan QR kod veya ödeme linki üzerinden, BES Birikim Hediyesi gönderilebiliyor.

Türkiye Hayat Emeklilik yurt içi tasarrufların artırılmasına katkı sunma, Bireysel Emeklilik Sistemini kolaylaştırma ve daha geniş kitleler tarafından kullanılmasını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği BES Birikim Hediyesi hizmeti ile çok daha kalıcı ve anlamlı bir hediye alternatifini tüm Türkiye’ye sunuyor.

Türkiye Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Bilal Türkmen, hediyeleşmeyi seven bir toplum olarak, BES Birikim Hediyesi hizmetinin bu güzel kültürümüzü daha da anlamlı bir hale getireceğine dikkat çekerek: “Dünyada benzerine az rastlanır cömertlikte bir Bireysel Emeklilik Sistemimiz var. Ekonomimizin güven ve istikrar içerisinde büyümesini temin etmek üzere yurt içi tasarruflarının yükseltilmesi amacıyla Devletimiz, BES sistemi içerisinde yapılan tasarruflara yüzde 30’u kadar destek veriyor. Sistemin tabana yayılması ve tasarruf bazının yükseltilmesi amacıyla daha önce 18 yaş altı çocuk ve gençlerin de sisteme girebilmesinin önü açılmıştı. Hediye ek katkı payı gönderilmesine imkân tanıyan düzenlemenin de hayata geçirilmesiyle sistemin tabana yayılmasında önemli bir fırsat daha elde edilmiş oldu. Dünyada devletin de katkı verdiği ve günden güne değerlenen başka bir hediye yok. Hediyeleşmeyi seven bir toplum olarak, BES Birikim Hediyesi ile sevdiklerimizin geleceğine her gün değerlenen anlamlı bir katkı sunabiliriz” dedi.

Sürecin esnekliği ve kolaylığına da vurgu yapan Türkmen, “Süreç uçtan uca dijital olarak yürütülüyor. Sözleşme sahibi katılımcı, Türkiye Sigorta Müşteri Platformu’muzdan hediye gönderilmesini istediği sözleşmesini seçip, link veya QR kod üreterek bunu paylaşabiliyor. Örneğin düğün davetiyesine bu QR kodu ekleyebiliyor ya da çocuğunun uzakta olan ve doğum gününde hediye göndermek isteyen dedesi, anneannesi, babaannesi, amcası, teyzesi veya dayısı ile linki paylaşabiliyor. Gerekli tüm kontroller dijital olarak sağlanıp, 1 dakika içinde hediye gönderenin tebrik ya da temenni mesajlarını da içerecek şekilde ek katkı payı gönderilmesi sağlanıyor. Hem gönderene hem sözleşme sahibine SMS ve e-posta ile gerekli bildirimler yapılıyor. Alınan hediyeler ve ayrıntıları mobil uygulamadan da takip edilebiliyor” açıklamasında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni