Merck Türkiye'de 2 Yeni Atama

“Her çalışan bir yetenektir” prensibiyle hareket eden Merck’te, Türkiye ekibi  içinden iki yeni atama gerçekleşti. 

Merck Türkiye’de, yetenek yönetimine ve gelişimine öncelik verme taahhüdünün bir parçası olarak ekip içinden iki yeni atama gerçekleşti.  Onkoloji İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Aydan Dinçer’in global atamasını takiben, Fertilite Terapötik Alan Direktörü Esra Onsun Bilgi, Onkoloji Terapötik Alan Direktörlüğü’ne atanarak yerini 2011 yılından bu yana Merck Fertilite ekibinde görev yapan Süleyman Bozoğlu’na bıraktı.

Esra Onsun Bilgi

2010 yılından bu yana Merck bünyesinde görev yapan Fertilite Terapötik Alan Direktörü Esra Onsun BilgiOnkoloji Terapötik Alan Direktörlüğü pozisyonunu üstlendi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde lisans ve MBA yüksek lisans eğitimlerini tamamlayan Bilgi, birçok global firmada çalıştıktan sonra 2010’da Merck’teki kariyerine başladı. Fertilite alanında sırasıyla Ürün Müdürlüğü, Pazarlama Müdürlüğü, Kıtalararası Bölge Pazarlama Müdürlüğü ve Pazarlama & Satış Müdürlüğü görevlerini başarıyla yürüttü. 2018’den itibaren Fertilite Terapötik Alan Direktörlüğü’ne atanan Bilgi, ekibiyle birlikte Türkiye’nin Fertilite alanında bölgesel ve global Eğitim Merkezi olması için başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. 

Süleyman Bozoğlu  

2011 yılında Merck Türkiye’ye katılan ve 2021’den bu yana Fertilite Satış Müdürlüğü yapan Süleyman BozoğluFertilite Terapötik Alan Direktörlüğü görevine atandı. 

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’nde lisans, Bahçeşehir Üniversitesi’nde MBA yüksek lisans eğitimini tamamlayan Süleyman Bozoğlu, Merck’te Ürün Tanıtım Uzmanlığı, Ürün Müdürlüğü, Pazarlama Müdürlüğü ve son olarak Fertilite Satış Müdürlüğü görevlerini yürüttü. Fertilite global ekibinde kısa dönem görevlendirmeleri başarıyla yerine getirdi. Bozoğlu, Merck Türkiye Fertilite Ekibiyle birlikte, yerel ve bölgesel birçok stratejik projenin hayata geçirilmesine katkıda bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni