Gelinlerin tercihi dünya şampiyonu Bahar Yazıcıer'den yeni salon

Ünlü kuaför Bahar Yazıcıer, Şirinyer’deki yeni salonunu görkemli bir törenle açtı.
Her detayın özenle düşünüldüğü ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı açılışa ilgi yüksekti.Aynı zamanda doğum gününe denk gelen açılışta Yazıcıeri dostları,çözüm ortakları ve müşterileri yalnız bırakmadı.

Açılışı bando,  Kadies 35 music grubunun canlı müzikleri ve Ünlü dj Fenomen’in  performansları ile  görsel şölene çeviren Yazıcıer’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 

Yeni salonu hakkında bilgi veren alanında dünya şampiyonlukları bulunan  Bahar Yazıcıer, “20 yıldır bu sektörün içindeyim. 25 metrekarelik bir dükkandan 90 metrekare bir salona geçtik. Bugün ise Buca Şirinyer’de 400 metrekare bir salonla hizmet veriyoruz.” 

İşine verdiği önemi birçok ödülle taçlandıran Yazıcıer, “2019 yılında Antalya’da düzenlenen CMC CAT organizasyonunda 16 ülke arasından Avrupa Topuz Birincisi seçildim. 2020 yılında Rusya’ya gittim. 18 ülkeden 50 yarışmacı içerisinde Dünya Topuz Birincisi seçildim. Benim için inanılmaz güzeldi. Harika bir heyecandı. Harika bir deneyimdi. İnsanlar takdir etmeye başladı ve bugün böyle bir güzel bir salonu açıyoruz. Ben bu işin çıraklığını yaptım. Ben bu işin alaylısıyım” dedi.

 

GELİN AĞIRLIKLI ÇALIŞIYORUZ

“Şirinyer İzban’ın tam karşısında Aydın Hatboyu Caddesi üzerindeyiz. Burada kuaför salonu üzerine olan tüm hizmetleri burada sunuyoruz. Gelin ağırlıklı çalışıyoruz. Gelinlere daha çok hitap ediyoruz. Gelin kuaförüyüz diyebiliriz. Alt katımızda tırnak bölümümüz var. Tırnakla ilgili ne varsa nail art stüdyomuzda yer alıyor.” 

 

PROFESYONEL EKİPLE KALİTELİ HİZMET

“Bizi tercih kadınlarımız öncelikle kaliteli bir hizmetle karşılacaklar. Biz gerçekten işimizde profesyonel kişileriz. Ciddi anlamda emek veren kişileriz. Bu nedenle yoğun talep görüyoruz. Profesyonellik çok önemli. Sürekli eğitimler alıyoruz. Kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Güzelliğe dair  ne  bekliyorlarsa salonumuzda onu bulacaklar.” Amacımız salonumuzdan hizmet alan kişilerin buradan mutlu ayrılmaları…

 

YENİ YILDA YURTDIŞINDA EĞİTİMLER VERECEK

“2023 yılı harika bir yıl olacak. Daniles firmasında hem yurt içi hem de yurt dışı topuz eğitmenliğine başlayacağım. 

 

YILBAŞI İÇİN SAÇ ÖNERİLERİ

2023 yılında renklerde sıcak tonlar, soft bejler inanılmaz moda. Ayrıca salaş topuzlar trend olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.”
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni