Cengiz Kurtoğlu marka yüzü oldu

Usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu, yalıtım yapı malzemeleri üzerine faaliyet gösteren Yapıset A.Ş’nin yeni markası Navtex’in reklam yüzü oldu.

Cengiz Kurtoğlu ve marka yöneticileri Volkan Uray, Uğur Uray önceki gün Florya Hatay Sofrası’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Cengiz Kurtoğlu, imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Basın toplantısına esprili açıklamalarla damga vuran Cengiz Kurtoğlu, “Bu güzel yüzümle, bu güzel sesimle böyle bir oluşumu yıllardır bekliyordum. Sağ olsunlar bir reklam filmi adına çalışma yapacağız. Reklamda bir şarkımız da yer alacak. Daha önce sesim reklamlarda kullanılmıştı. Görüntülü ilk reklamım olacak. Açıkçası heyecanlıyım” dedi.

Renkli bir reklam filmi çekeceklerinin de altını çizen usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu, “Reklam filminde sizi amelelik yaparken görecek miyiz?” şeklindeki soruya “Amelelik bizim ana mesleğimiz. Uzun yıllar imalatta işçi olarak çalıştım. Tecrübem var. Ev işlerinde elimden geldiğince çivi çakar eksikleri gideririm” yanıtını verdi.

 

Meslek hayatımın en keyifli dönemindeyim

Meslek hayatının en keyifli döneminde olduğunu anlatan Kurtoğlu artık biraz bu işin keyfini çıkarayım. Odun yakayım. Bahçede çay toplayayım. Derede balık tutayım. İşin biraz daha keyif tarafındayım. İstanbul’a geldiğim günden beri bu kalabalığı yaşıyorum. Pandemi başladığı günden beri İstanbul’a beşinci gelişim. Artık İstanbul’un dışında Silivri’de yaşıyorum. Daha doğayla, Fadime Hanım ve çocuklarla birlikteyim” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni