50. yılını kutlayan Bircom, 9. kez Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında

Bircom, Deloitte’un Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2022 listesinde yer aldı.  2006 yılından bu yana düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda 9. kez yer alan Bircom, 50 yıllık deneyimi ile ürün ve hizmeti birlikte sunarken, güçlü organizasyon yapısıyla; net, çözüm odaklı ve verimli şirket kültürünü merkezine koyuyor.

Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye 2022 Programı’nın sonuçları açıklandı. Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin yarıştığı programda Bircom 9. kez Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketleri arasında girmeyi başardı. 

Program, Türkiye’nin dijital ekosisteminin gelişmesinde öncü rol üstlenen kurumların bilinirliğinin artmasını sağlarken, kurumların sektördeki iletişim ağını da kuvvetlendirmeyi amaçlıyor. Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda yer alan şirketler; teknoloji, medya ve telekomünikasyon sektörlerindeki son 3 yıldaki faaliyet gelirleri baz alınarak belirleniyor.

Bircom, 50. yılında 9. kez listede yer almayı başardı

Deloitte Teknoloji Fast 50 2022 Programı’nda, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Teknoloji Kuruluşları arasına giren Bircom, 2007-2012 arasında üst üste 5 kez olmak üzere, toplam 9 kez programda yer almayı başardı. 

Bircom CEO’su Can İlkhan, “Deloitte Teknoloji Fast 50 Türkiye Programı’nda, 50. yılımızda 9. kez yer almak bizler için gurur verici. Kurumumuz, yine Deloitte tarafından hazırlanan, Avrupa Ortadoğu ve Afrika bölgesinde ‘En Hızlı Büyüyen Teknoloji Firmaları’ listelerine de 2007, 2009 ve 2012 yıllarında girerek ülkemizi başarıyla temsil etmişti” dedi.

Bircom olarak değişmeye, gelişmeye devam edeceğiz

Her zaman yüksek hedefleri olan ve Türkiye’yi yenilikler ile buluşturan bir şirket olduklarının altını çizen İlkhan, “Kurulduğumuz günden beri şirketimizin kökenlerinde yer alan dinamik, öncü ve yenilikçi yapımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Sürekli ifade ettiğimiz gibi, telekomünikasyon ve tüketici elektroniği sektörü teknolojik gelişmeler paralelinde dijitalleşmenin merkezinde yer alan yapısıyla son derece dinamik ve değişken bir yapıda. Bircom olarak global trendleri yakından takip etmekteyiz, faaliyet gösterdiğimiz alandaki tüm yenilikleri operasyonlarımıza entegre etmek yaptığımız işin büyük bir parçasını oluşturuyor. Hızlı değişime ayak uyduran genç, dinamik ve enerjik ekibimizle değişmeye, gelişmeye devam ediyoruz” şeklinde sözlerini sürdürdü. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni