Wow Dragonflight'ta “Return to the Forbidden Reach" Şimdi Oyunda

Dragon Isles’da çeşitli ejderha kavimlerine yardımcı olarak maceralarını tamamlayan Azeroth’un şampiyonları için Dragonflight hikâyesinin yeni bir bölümü olan Return to the Forbidden Reach (10.0.7) şimdi oyunda

Proto-ejderha Raszageth’in alt edilmesiyle beraber, fırtınaların Dragon Isles içerisindeki Forbidden Reach etrafında oluşturduğu bariyerler bir kere daha yıkıldı ve bölgeye erişim, maceracıların keşfi için açıldı. 

Bu içerikle beraber gelen yenilikler ise şöyle:

  • Yeni Maksimum Seviye Bölgesi: Forbidden Reach
    1. Bu bölgede maksimum seviye oyuncular, sorun çıkarıp duran Primalist’ler ve elementler arasında çıkarılan kaosun sonucu ortaya çıkan problemlere müdahale edebilecek.
  • Zskera Vaults
    1. Forbidden Reach’in derinliklerini keşfeden maksimum seviyedeki oyuncular Dragonscale Expedition’a, yeni keşfettikleri ve düşmanlarla dolup taşan mahzenlerde, çözülecek bulmacalarda ve toplanacak ganimetlerde yardımcı olacak.
  • Yeni Taraf: Winterpelt Furbolg’lar
    1. Sonova Snowden’a, Azure Span’de yaşayan Winterpelt Furbolg’ların alışılmadık dilini çözüp onların güvenini kazanma konusunda yardımcı olarak bu grubun dilini anlamaya çalış ve nihayetinde dillerinde konuşmayı öğren.
  • Yeni Human ve Orc Heritage Armor Setleri
    1. 50. seviye karakterlere sahip, ırklarının tarafında Exalted üne sahip Orc ve Human ırkı oyuncuları görev serisine başlayarak bu klasik Warcraft ırklarının onuruna oluşturulmuş yeni zırh setlerini edinebilirler.
  • Monk Sınıf Genişlemesi
    1. Artık Lightforged Draenei, Worgen ve Goblin ırkları Monk sınıfı olarak oynayabilirler.
  • Sınıf Dengeleme ve İnce Ayarları
    1. Retribution Paladinler Talent ağaçlarının baştan aşağı yenilendiğini görecekler. Diğer çoğu sınıfsa sınıf ağaçları ve Talent ağaçlarında ince ayar ve düzenlemelerle karşılaşacak. 

Return to the Forbidden Reach içerik güncellemesi ile ilgili daha fazla bilgi için World of Warcraft web sitesine göz atabilirsiniz

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni