Üsküdarlı Sanatseverler Santur Sanatçısı Sedat Anar Konserinde Buluştu

Üsküdar Belediyesi, santur sanatçısı Sedat Anar ile Üsküdarlı sanatseverleri buluşturdu.  Anar, konserde sergilediği performans ile Üsküdarlı sanatseverleri adeta mest etti.

 

Kültür sanat alanında gerçekleştirdiği atılımlarla örnek projelere imza atan Üsküdar Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri çerçevesinde ünlü santur sanatçısı Sedat Anar'ı Üsküdar’da ağırladı. Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Sedat Anar konserine çok sayıda Üsküdarlı sanatsever katıldı. Anar, sanatı ile Üsküdarlılara adeta mest etti.

 

Sedat Anar konserinde, ‘’Yak Sinemi Ateşlere’’,   ‘’Seyyah-ı Avare’’, ‘’Gözlerin’’, ‘’İnsan Niyazi-i Mısri’’, ‘’Gül Müdür Bülbül Müdür’’, ‘’Sessiz Bir Ağıt’’, ‘’Bir Dem Gelir’’, ‘’Bizi Güzel Muhammed'den Ayırma’’, ‘’Nefes’’ gibi en güzel eserlerini seslendirdi. 

 

"Ülkemizin en değerli santurilerinden birisi"

Konsere katılanlar geceden hayli memnundu. Mahmut Hüdayi Uysal, "Üniversite öğrencisiyim, kendi başıma santur çalmaya çalışıyorum. Sedat Anar da malumunuz, ülkemizin en değerli santurilerinden birisi. Okulda dersimiz bittikten sonra buraya gelip dinlemek istedim. Belediyemizin bu programlarını destekliyoruz, gençler olarak da sahip çıkmaya çalışıyoruz" dedi

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni