Sónar Istanbul 28-29 Nisan’da Zorlu PSM’de

Sónar Istanbul 7. kez Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek

 

Zorlu PSM, Sónar Istanbul’un 7.’si için kapılarını bir kez daha elektronik müzikseverlere açmaya hazırlanıyor. Şehrin kültürel takviminde önemli bir yer tutan ve yılın en çok beklenen festivalleri arasında yer alan Sónar Istanbul, 28-29 Nisan 2023’te Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek. 100 Müzik’in katkılarıyla düzenlenecek Sónar Istanbul müzikseverleri bir kez daha canlı performanslar, dj setleri, görsel ve işitsel enstalasyonlarla dolu bir line-up ile buluşturacak.

 

Sónar Istanbul’un erken dönem biletleri 15 Kasım’da satışta!

 

Sónar Istanbul müzikseverleri Zorlu PSM’de iki unutulmaz gün boyunca elektronik müziğin geniş yelpazesinden performanslarla buluşturmaya hazırlanıyor. Görkemli görsel ve işitsel şovların yer alacağı festivalde bu yıl da müzik, yaratıcılık ve teknoloji arasındaki derin bağları keşfeden bir Sónar+D programına imza atılacak.

 

2017’de gerçekleştirildiği ilk günden bu yana eklektik ve fütüristik bir line-up ile güncel elektronik müziği ve kültürel trendleri İstanbul’un müzik sahnesine getiren Sónar Istanbul’un line-up’ı yakında duyurulacak. Sónar İstanbul ayrıca 15, 16 ve 17 Haziran 2023’te gerçekleştirilecek ve 30. yılını kutlayacak Sónar Barcelona’nın yıl dönümü kutlamaları kapsamında da yer alacak. 

 

Erken dönem biletleri 15 Kasım’dan itibaren passo’de satışta!

 

Bilet Fiyatları: 

Kombine – 1. Avantajlı Dönem : 660 TL

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni