Sezonun En İddialı Komedisi “Komik Para” Şehir Tiyatroları’nda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları Ray Cooney’in yazdığı, Haldun Dormen’in çevirdiği, Özgür Atkın’ın yönettiği Komik Para adlı oyunu seyirciyle buluşturuyor. 2022-2023 sezonunun yeni oyunu Komik Para, 2 Kasım 2022 Çarşamba günü 20.30’da Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nde prömiyerini yapıyor.

 

Doğum gününde Henry, akşam işten dönerken metroda kendi çantası yerine yanlışlıkla bir başkasının çantasını alır. O çantanın içinde tam 1 milyon 735 bin pound para vardır. Evde onu bekleyen karısı Jean, Henry için bir doğum günü sürprizi hazırlamaktadır. Bu doğum günü kutlaması için aile dostları Betty ve Vic de davetlidirler. Henry para dolu çanta ile eve gelir. Hemen uçak biletleri alınır ama eve bir dedektif gelir ve işler karışır, soluksuz macera başlar.

 

Dramaturgisini Dilek Tekintaş’ın, müziğini Sinan Arslan’ın, dekor-kostüm tasarımını Ahsen Nur Yaman’ın, ışık tasarımını Osman Aktan’ın, efekt tasarımını Erhan Aşar’ın yaptığı, fotoğraflarını Ahmet Çelikbaş’ın çektiği oyunda Ada Alize Ertem, Can Alibeyoğlu, Can Tarakçı, Emrah Derviş Soylu, Hasip Tuz, Nurdan Kalınağa, Özgür Atkın, Uğur Dilbaz rol alıyor.

 

Oyun, 2-5 Kasım 2022 tarihleri arasında Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nde, 15 Kasım 2022 tarihinde Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı