Rıfat Baltaoğlu’nun “Ata” Sergisi Ünlü İsimlerin Katılımıyla Açıldı

Ünlü mimar Rıfat Baltaoğlu’nun, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamını Cumhuriyet Altını üzerine resmettiği “Ata” sergisi ünlü isimlerin katılımıyla, Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

 

Ünlü Mimar Rıfat Baltaoğlu, Cumhuriyet’in 99. Yılına özel olarak hayata geçirdiği “Ata” sergisinin açılış kokteyli, Akatlar Kültür Merkezi’nde yapıldı. Açılış kokteyli; sanat, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isimi bir araya getirdi.

 

Atatürk’ün olağanüstü devrimci ruhu, ileri görüşlülüğü, çok yönlülüğü ve tüm dünyanının kabul ettiği büyük bir lider olması gibi özellikleri Cumhuriyet Altın’ının üzerine binlerce renk tonu kullanılarak resmedildiği Ata Sergi’sine; Kenan Doğulu, Beren Saat, Ebru Akel, Saba Tümer, Burak Elmas, Yelda Süren Elmas, Mehmet Aslan ve Sedef Kabaş gibi ünlü isim katılım gösterdi.

 

10 Kasım Atatürk’ü anma günü ve Atatürk Haftası’na özel olarak Cumhuriyet Altın’ın üzerine o kara gün gibi simsiyah bir eserin de yer alacağı Ata Sergisi; 28 Ekim- 14 Kasım tarihleri arasında Akatlar Kültür Merkezi’nde ziyaret edilebilecek. 

 

Rıfat Baltaoğlu, “Ata Sergisi”nin sonrasında ise ileri dönüşüm tekniğini kullanıldığı eserlerinin yer aldığı sergiyle çalışmalarına devam edecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni