Oktoberfest İstanbul Heyecanı 30 Eylül’de Başlıyor

30 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında iyi yemek ve iyi eğlencenin adresi Yapı Kredi bomontiada ev sahipliğinde gerçekleşecek Oktoberfest İstanbul hosted by The Populist için geri sayım başladı. Festival coşkusunu sevdiklerinizle doyasıya paylaşmak için yerinizi şimdiden ayırtın.

 

Oktoberfest İstanbul hosted by The Populist, bu yıl 6. kez Yapı Kredi bomontiada ve Galataport İstanbul The Populist’te gerçekleşecek. 30 Eylül- 2 Ekim 2022 tarihlerinde müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Oktoberfest İstanbul, müzik ve kesintisiz eğlenceye eşlik eden dopdolu programıyla özlenen festival havasını tüm misafirleriyle paylaşacak.   Heyecanla beklenen ve bu yıl 6’ncısı gerçekleşecek olan Oktoberfest, The Populist menüsünün güçlü lezzetlerinin yanı sıra ödüllü craft lezzetlerin de sunulduğu unutulmaz bir deneyime dönüşecek. Festivale özel Oktoberfest Tabağı da festival boyunca sunulacak alternatifler arasında yerini alacak. 

 

Şehrin kült festivali Oktoberfest İstanbul, 6.kez müzikseverlerle buluşuyor

Üç gün boyunca Yapı Kredi bomontiada ve Galataport İstanbul The Populist’te festival tutkunlarını ağırlayacak olan Oktoberfest İstanbul, yine sevilen DJ performanslarıyla adından söz ettirecek.  Nadir Duman, Ege&Erc Erb, Hünkar, Murat Beşer ve daha birçok ünlü isim sevilen playlistleriyle festivalin ritmini artıracak.  DJ performanslarına Gezici Bando eşlik edecek. Canlı müzik, yaratıcı atölyeler ve daha birçok sürpriz etkinliklerin de gerçekleşeceği Oktoberfest İstanbul yine unutulmaz bir festival deneyimi yaşatacak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni