Menderes’te 100. Yıl Zafer Kutlaması

Özdere Sedat Balcı stadında 100. Yıl Zafer coşkusu

 

Menderes Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer bayramının 100. yılına yakışır kutlama ve törenler hazırlandı.

 

Menderes Belediyesi, Özdere Sedat Balcı stadında Türkiye’nin sevilen iki grubunu ağırladı. 100. Yıl Zafer coşkusu Ezginin Günlüğü, Gece Yolcuları konserleri ve Yeni kuşak köy enstitüler derneği kızılçullu şubesi Özdere 14 evler halk oyunları ekibinin Halk dansları gösterisi ile daha da renklendi.

 

Gecede konuşan Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan; "Bugün, yüce Türk Milletinin büyük fedakârlıklar verdiği istiklal mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı büyük taarruzun 100. yıl dönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramını gurur ve coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan bu zafer, sadece vatan topraklarının düşmandan kurtarılmasını sağlamamış, aynı zamanda Anadolu'nun Türk yurdu olduğu tescillenerek, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş süreci temelleri atılmıştır" dedi.

 

100. Yıl Zafer Meşalesi adeta yeniden ateşlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. Yıl kutlamaları Özdere Sedat Balcı stadında yapıldı. Katılım ve ilginin yoğun olduğu konserde, 7’den 70’e herkes Türk bayraklarıyla şarkılara eşlik ederek Zafer coşkusuna ortak oldular.

Başkan Vekili Özkan; “100. Yıla yakışır bir etkinlik yapmak için çaba sarfettiklerini ve bu akşam ki gördüğüm manzara, çabalarımızın boşa gitmediğini gösterdi, katılım sağlayan bu coşkuyu bizimle yaşayan herkese teşekkür eden, Başkan Vekili Özkan sözlerini Zafer Bayramımız kutlu olsun” diyerek sonlandırdı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni