İyilik Korosu verdiği konserle TEGV’li 170 çocuğun eğitim giderlerini karşıladı

“İyilik Korosu” ismiyle anılmaya başlanan Ankaralı müzik topluluğu Türk Hafif Müziği Korosu, 22 Ekim Cumartesi akşamı Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Oditoryumu’nda sahne aldı. Dinleyenlerin keyifli anlar yaşadığı konserin gelirini Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlayan koro, 170 çocuğun bir yıllık eğitim giderlerini karşıladı.

 

Yaptıkları yardım konserlerinin ardından “İyilik Korosu” ismiyle anılmaya başlanan Ankaralı müzik topluluğu Türk Hafif Müziği Korosu, bu kez Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) çocukları için sahnedeydi. Ayhan Tekin Orkestrası Eşliğinde ve Dilek Tekin yönetiminde 2017 yılında bir araya gelen Türk Hafif Müziği Korosu’nun verdiği konser, 22 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.30’da başladı. Koro konser gelirini ise 1995 yılından bu yana 3 milyondan fazla çocuğa nitelikli eğitim desteği sağlayan TEGV’e bağışladı. Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Oditoryumu’nda gerçekleşen ve dinleyenlere keyifli anlar yaşatan konserin son bölümünde TEGV Çocuk Korosu üyesi olan 12 çocuk “Sev Kardeşim” ve “10. Yıl Marşı” söylenirken sahnede koroya eşlik etti. Konserden elde edilen gelirle TEGV’de 170 çocuğun bir yıllık eğitim masrafları karşılandı. 

 

“Hep birlikte keyifli bir akşam geçirdik”

Müzikseverlerle birlikte keyifli bir akşam geçirdiklerini belirten grup üyeleri, şunları söyledi:

“Biz şarkı söylemeyi seven, amatör bir koro olarak TEGV yararına çok güzel bir konser verdik. Konserimize gelen müzikseverlerle birlikte keyifli bir akşam geçirdik. Aynı zamanda konserden elde edilen gelirle TEGV’li 170 çocuğumuzun bir yıllık eğitim masraflarının karşılanmasına destek olduk. Koro olarak amacımız hem kendimiz hem de gelen izleyicilerimizin keyif alması ve toplumsal dayanışmanın vermiş olduğu birlik ve beraberlik duygusunu çoğaltmak. Bunu bir kez daha yaşadığımız için çok mutluyuz.” 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı