Eşme Ayva Festivali 23 Ekim’de

Türkiye’de ve Dünya’da kalitesi ve lezzeti ile nam salmış Eşme Ayvası’nın tanıtımına ve ilçe turizmine büyük katkı sağlayan Eşme Ayva Festivali 23 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak.

 

 

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Eşme Ayva Festivali Eşme Sahili’nde 23 Ekim 2022 Pazar günü yapılacak.  Saat 12.00’de başlayacak olan festivalde En Güzel Ayva Yarışmasında birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL, üçüncüye 4 bin TL, En Güzel Ayva Yemeği ve En Güzel Ayva Tatlısı yarışmalarında birinciye Robot Süpürge, ikinciye Airfryer Fritöz, üçüncüye Mixer Hamur Yoğurma Makinesi hediye verilecek.

 

ÇOCUKLARA ÖZEL GÖSTERİLER

Eşme Ayva Festivali’nde Kartepeli minikler unutulmadı. Alana kurulacak çocuk oyun gruplarının yanı sıra çuval, halat çekme, yumurta yarışmaları ve özel gösteriler ile festival renklenecek.

 

HERKESİ BEKLİYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Eşme Ayva Festivali’mize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Kartepemizin önemli değerleri arasında yer alan Ayvamızın tanıtımına yönelik etkinliklerimizin en önemlisi olan festivalimizi bu yıl da hemşehrilerimizle ve misafirlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni