DenizBank’tan 25. Yıla Özel Kutlama

DenizBank 25. kuruluş yıl dönümünü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlediği özel bir gece ile kutladı. İş, sanat ve spor dünyasının önemli isimlerinin katıldığı etkinlik, dünyanın en başarılı piyanistleri arasında gösterilen Fazıl Say’ın performansı ile başladı. Gecede, dünyaca ünlü tenor Mario Frangoulis, Türkiye’nin en güçlü seslerinden Sertab Erener, Türk kültürünü dünyaya tanıtan Karsu ve İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası misafirlere müzik ziyafeti sundu.

 

Çeyrek asırlık geçmişinde birçok başarıya imza atan DenizBank, 25. yıl dönümünü özel bir gece ile kutladı. Ünlü isimlerin sahne aldığı, 1500’ü aşkın davetlinin ağırlandığı gecede, DenizBank’ın dünden bugüne 25 yıllık yolculuğundaki kilometre taşları konuklar ile paylaşıldı. 

 

“Hareket noktamız, memleket sevdamız”

Gecenin açılış konuşmasını yapan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, DenizBank’ın 25. yılıyla gümüş yaşını kutlayıp altın çağına adım attığını belirterek, çocuklarının çalışmayı arzu edecekleri kurumu yaratma heyecanıyla yol aldıklarını söyledi. Ateş, şöyle konuştu: “Biz hep yarınlarımız için çalıştık. Elbette bu süreçte bütün finans sektörü çalışanları gibi gerek küresel gerek ülkemiz içinde, sayısız krizlerle karşı karşıya kaldık. Hepsinden de güçlenerek çıktık. Bu dönüm noktalarında yaptığımız, gemimizi fırtınanın ortasında, rotasında ilerletmekti. Ve bunu, ona zarar vermeden, büyüterek ve zenginleştirerek başardık. Bütün krizlere bu kadar dayanıklı olmamız ve her birinden çok az hasarla çıkabilmemizi, ortak aklımız sağlamıştır. Bütün bunları yaparken, hareket noktamız, memleket sevdamızdı. Bu sevdadan aldığımız güç ile ülkemizin geleceği için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz”. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni