Cumhuriyetin İlanının 99.Yılı Gölcük’te Coşku İle Kutlanacak

Gölcük Belediyesi, Cumhuriyetin ilanının 99.yıl dönümünü ilçede düzenleyeceği birçok etkinlikle coşku içinde kutlayacak.

 

Cumhuriyetin ilanının 99.yıl dönümü Gölcük’te düzenlenecek birçok etkinlikle coşku içinde kutlayacak. Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesi ortaklığında düzenlenecek kutlamalar; 28 Ekim Cuma günü, saat 13.45’da Anıtpark’ta bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayacak. Törenin arından; Gölcük Merkez, Tevfik Hoca, Değirmendere Merkez, Yazlık Ilıca ve Hamidiye Camisi’nde şehitler için ikindi namazında Mevlid-i Şerif okunacak.

 

GEÇİT TÖRENİ SAAT 10.30’DA

Cumhuriyetin ilanının 99.yılı olan 29 Ekim Cumartesi günü ise Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde, saat 10.30’da bayram kutlaması ve geçit töreni yapılacak. Kutlamalar saat 16.00’da Gölcük Anıtpark’ta Donanma Komutanlığı Bandosu Konseri ile devam edecek.

 

FENER ALAYI VE KONSER COŞKUYU KATLAYACAK

29 Ekim Cumartesi günü, saat 19.00’da, Cumhuriyet Fener Alayı, Kongre Sarayı önünden, Gölcük Anıtpark’a kadar yapılacak. Etkinlikler; saat 20.00’da, Gölcük Anıtpark’ta yapılacak, Melih Kahveci, Betül, Laz Esat, Fatih Abanoz, Cengiz Şiberler konserleri ile tamamlanacak.

 

BAŞKAN SEZER’DEN CUMHURİYET COŞKUSUNA DAVET

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm hemşehrilerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine davet etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni