Call of Duty®: Mobile'ın 5. Sezonunda Anarşi ile Kaos Hüküm Sürmeye Başlayacak

Call of Duty®: Mobile 5. Sezonu “Anarşi”, oyuna yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 31 Mayıs tarihinde erişilebilir olacak yeni sezon, oyuncular için yeni Arama ve Kurtarma çok oyunculu modu, Donanma Saldırısı yeni çok oyunculu haritası, turnuvalara yönelik güncellemeler, yeni işlevsel silah ve çok daha fazla içeriği anarşi ve kaos ile birlikte oyuna getiriyor.

Call of Duty: Mobile 5. Sezonu Anarşi, oyunculara, David Mason – Haydut ve Alias – Sinyal Bozucu gibi operatörlerin yanı sıra FFAR 1 saldırı tüfeği, Muafız Skor serisi gibi ücretsiz ve premium içeriklerle birlikte 50 seviyeli savaş bileti ödülleri kazanma fırsatı sunuyor. Ayrıca oyuncular yeni silah tasarımları, profil kartları, tılsımlar, oyun içi puanlar (CP) ve sezon boyunca eklenecek çok daha fazla içeriği kazanma fırsatı da yakalayacak.

Yeni sezonla birlikte oyuna eklenecek yenilikler ve içerikler şu şekilde;

Yeni Çok Oyunculu Harita – Donanma Saldırısı – İlk olarak Call of Duty®: Black Ops Cold War’da yer alan harita, oyuncuları batacaklar mı yoksa yüzecekler mi görmek için cesaretlerini test edecek bir haritadır.

Yeni Çok Oyunculu Mod – Arama ve Kurtarma – Ara ve Yok Et moduyla birlikte diğer modların özelliklerini taşıyan yeni modda kaos hâkim olacak.

Yeni Silah ve Eklentisi – Oyuncular, ilk olarak Call of Duty®: Black Ops III’te yer alan bir saldırı tüfeği olan yeni FFAR 1’i kazanabilir veya RUS-79U silahı için yeni Taktik El Feneri eklentisini alabilirler.

•Turnuva Modu Güncellemeleri – Çok Oyunculu ve Battle Royale modlarında rekabet etme seçeneği ile birlikte yeni Yakın Dövüş Kamuflajları da oyuna ekleniyor. Ayrıca oyuncular 1x Call of Duty Puanı kuponlarını artık Mitik Kart kutularında kullanılabilecekler.

Ayrıca yeni sezonla birlikte oyunda çeşitli güncellemeler, iyileştirmeler, sezonluk görevler, çekilişler, temalı etkinlikler ve daha fazlası da oyuncuların beğenisine sunulacak.

Call of Duty: Mobile’ın yeni sezonu “Anarşi” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni