Brand Week Istanbul’a sayılı günler kaldı

Yılın en ilham verici haftası Brand Week Istanbul’a sayılı günler kaldı. Bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan etkinlik 7-11 Kasım tarihleri arasında Zorlu PSM’de kapılarını açacak.

 

Takvimler kasım ayını gösterirken Brand Week Istanbul için geri sayım resmen başladı. Yılın en ilham verici haftasında bu yıl da birçok ünlü ve uzman isim sahnede olacak. 7-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Brand Week Istanbul, Zorlu PSM’de kapılarını açacak. 

 

Time to Reset” teması ile yaratıcı endüstrileri ve markalar dünyasını bir araya getiren Brand Week Istanbul 9-10-11 Kasım tarihlerinde sunumlar, paneller, araştırma çıktıları ve tartışmalarla dünyanın farklı yerlerinden gelen yaratıcı liderleri 5 ayrı sahnede izleyicisi ile buluşturacak.

 

Dünyayı bekleyen değişimi her yönüyle ele alan, kapsayıcı bir anlayışla kurgulanan Brand Week Istanbul’da, yaratıcılık, markaları bekleyen gelecek, yeni teknolojilerin ve bilimin işleyişi, gibi topluma dokunan her konu, 9-10-11 Kasım tarihlerinde 5 ayrı sahnede masaya yatırılacak. 

 

Yüksek enflasyon ve ekonominin geleceği mercek altında

Enflasyonun küresel sebepleri, hiper enflasyonun Türkiye’de iş dünyasına, bireye ve topluma yansımaları, sokakta, ofiste, evlerde ekonominin gidişatına dair merak edilenler ekonomi profesörü Refet Gürkaynak, makro ekonomist Prof. Ufuk Akçiğit, araştırmacı Bekir Ağırdır gibi isimlerle ile ele alınacak. 

 

Yaratıcılıkta yeni arayışlar ve ezber bozan modeller

Yeni teknolojilerin, yapay zekanın, NFT’lerin yaratıcılığa etkisi etkinliğin önemli gündem maddelerinden biri olacak. Pandemi sonrası bireyin yaratıcılık arayışı, toplumsal kutuplaşma ve savaşlar arasında sanata önemi, sanatı aktivizmle buluşturmak farklı disiplinlerden uzmanlarla tartışılacak. Captain Marvel başta olmak üzere birçok Hollywood filminin müziklerinin besteci Pınar Toprak, yeni medya sanatçısı Refik Anadol, podcast yayıncısı Nilay Örnek, Yaratıcı Dürtü teorisinin mimarı olan Kev Chesters, tiyatro ve sinema dünyasının duayeni Demet Akbağ, kadın hakları ve cinsiyet eşitsizliğini yaptığı saç heykelleriyle anlatan Laetitia Ky, şair Murathan Mungan ve müzisyen Zeynep Bastık gibi isimler yaratıcılığın geleceğine farklı perspektiften yaklaşacak.

 

Kritik bir dönemin eşiğinde markaları ve iletişimciler neler bekliyor?

Dünyaya değer katan kampanyaların ve stratejilerin hangisi, neden başarılı? Markalar bir samimiyet sınavından mı geçiyor? Web 3.0’un dijital pazarlama üzerindeki etkisi ne olacak? Tüm bu soruların cevabını, FARC gerillalarına silah bıraktıran kampanyanın arkasındaki isim olan Jose Miguel Sokoloff, Next Academy kurucusu, iletişim dünyanın önde gelen ismi Levent Erden, Unilever, Diageo and T-Mobile gibi küresel şirketlerin iletişimini yönetmiş Phil Barden, Salesforce’un dijital lideri ve mucit Vala Afshar, davranış bilimi uzmanı Tara Austin, pazarlama profesörü Koen Pauwels gibi isimler ele alacak.

 

Bilim insanları, yaşamın geleceğini anlatıyor

Bilimin geleceğini, bilimin yaşam üzerindeki etkisini birçok farklı alanda önemli akademik başarılara imza atmış bilim insanları tartışacak. Yaşamdaşlık kültürünün mimarı olan beyin cerrahı Prof. Türker Kılıç, kuantum ve ışık üzerine çalışmalarıyla birçok ödüle layık görülen Prof. Mete Atatüre, Sabancı Üniversitesi ‘Arama Kürsüsü’ Başkanı Prof. Oğuz Babüroğlu, Walmart’ın baş ekonomisti Prof. John List araştırmalarını ve içgörülerini izleyici ile paylaşacak.

 

Türkiye’nin önündeki en önemli gündem maddesi; 2023 Seçimleri

9 Kasım’da Master Hall’de bir tam gün boyunca Türkiye’yi 2023’te bekleyen seçimler; Her Seçim Bir Başlangıçtır başlıklı paneller serisinde konuşulacak. Ruşen Çakır, Fatih Altaylı, İsmail Saymaz, Levent Gültekin, Prof. Yasemin Giritli İnceoğlu, Nevşin Mengü gibi isimler burada yer alacak.

 

Yeni medya ne kadar yeni? İçerik yaratıcılarının sırrı nedir?

11 Kasım’da, Master Hall sahnesinde influencer ekonomisini, kısa içeriklerin geleceği, müziğin dijital platformlardaki ektisi gibi yeni medyaya dair birçok farklı konu ele alınacak. İlker Canikligil, Deniz Dülgeroğlu, Merve İşler, Dilara Aydın gibi farklı platformlardan birçok içerik üreticisi 11 Kasım’da, Master Hall’de, Time To Influence başlığı altında buluşacak.

 

Sağlıkta ve iyileşmede yeni metotlar, yeni öğretiler Healing Hall’de

Pandemi sonrası sağlığın toplumun hayatında kapladığı yer ve sağlığın tüm yenilikçi metotların bilimin ışığında Healing Hall’de konuşulacak İyileştirmeye ve iyiliğe açılan gündemler; Ecz. Adile Özdağ, oyuncu Zerrin Tekindor, öğretmen Dilek LivaneliProf. Dr. Acar Baltaş gibi isimlerle 3 gün boyunca izleyici ile paylaşılacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni