7. Nesil P5 işlemciyle Philips Ambilight TV'ler daha da güçlü

Serinin amiral gemisi OLED+908, yeni META OLED panel detayıyla raflardaki yerini alacak.

  • Yeni OLED modellerde 7. Nesil P5 görüntü işlemcili yapay zeka, geliştirilmiş Ortam Zekasını da beraberinde getiriyor. 
  • Markanın amiral gemisi OLED+908 modelindeki META teknolojisine 2100Nit performans ve 80W entegreli 3.1 Bowers &Wilkins ses sistemi dahil edildi. 
  • Üç taraflı Ambilight aydınlatma ‘The Xtra’ MiniLED ve ‘The One’ LED TV’lerde yer alırken, OLED808 serisi ve daha ileri modeller ‘Next Gen’ versiyonuyla satışa sunulacak. 
  • OLED_EX panelli OLED808 serisine 42 inç ekran boyutu da eklendi. 
  • Yeni ‘The Xtra’ serisi (9308 modeli dahil olmak üzere iki yeni MiniLED modeli olarak) 64W Bowers & Wilkins 2.1 ön ses sistemiyle raflardaki yerini alacak. 
  • Markanın en başarılı modellerinden biri olan ‘The One’ serisi, iki yeni versiyonla satışa sunulacak. (120Hz 8808 serisi ve 60Hz 8508 serisi)
  • Kişiselleştirilmiş Google TV İşletim Sistemi, 2023 OLED TV’lerde ve The One LCD setlerde Android TV’nin yerini alacak.
  • Yeni ‘The Xtra’ Serisi modelleri izleyicilere TP Vision tarafından geliştirilmiş ve iyileştirilmiş Smart TV deneyimi yaşatacak. 
  • 8808 serisi ve üstü tüm modeller ve 2023 model OLED TV’lerde bulunan 120 Hz destekli 4K Dolby Vision desteği, oyunseverlere optimum oyun performansı garanti ediyor.  

TP Vision, 2023’te piyasaya çıkaracağı yeni premium OLEDler, ‘The Xtra’ Serisi modeller ve LCD Ambilight TV’lerle tüketicilerin film, spor, oyun gibi farklı içerik ihtiyaçlarını en yüksek performansla karşılamaya devam edecek. 

OLED+908: Serinin Amiral Gemisi 

2023 sonbaharında 55, 65 inç boyutlarında satışa sunulacak olan OLED+908; 7. Nesil P5 AI işlemcinin ek gücüne sahip en yeni META OLED panel, entegre Bowers & Wilkins ses sistemi ve üç taraflı Yeni Nesil Ambilight sistemini bir araya getirerek benzersiz bir seyir deneyimi sunuyor .

Yeni META OLED panel, bir Mikro Lens Dizisi katmanı ve META parlaklık artırma algoritması kullanarak yüzde 70 oranında artırılmış, 2100 Nits’lik potansiyel bir tepe ışık çıkışı, geniş bir görüş açısı ve iyileştirilmiş enerji verimliliğini de beraberinde getiriyor. 

7. Nesil P5 AI işlemci, ortam aydınlatma koşullarına uygun optimum performansı garanti etmek amacıyla ekranın parlaklığı, gama seviyesi ve renk tepkisi gerçek zamanlı olarak ayarlanmasını sağlayan V2 sürümlü, geliştirilmiş bir ortam zekasını da beraberinde getiriyor.   

Ambient Intelligence’ın V2 versiyonu, TV’nin bulunduğu odadaki ışığın renk sıcaklığını ölçebilen yeni bir XYZ ışık sensörü kullanıyor. Sensör, ekran görüntüsünün beyaz noktasını odanın ortam aydınlatmasının gerçek zamanlı renk tonuyla tam olarak eşleştiriyor.

Televizyonda bulunan 3.1, 80W Bowers & Wilkins ses sistemi PQ ile eşleşerek; sol, merkez, sağ (LCR) düzeninde doğrudan ateş eden altı adet öne monte edilmiş sürücü, kristal netliğinde diyaloglarla dinleyiciye ekstra geniş bir ses deneyimi yaşatıyor. Derin ve doğru bas, dört pasif radyatör tarafından desteklenen büyük, arkaya monte edilmiş olan subwoofer tarafından destekleniyor. 

Tüm 2023 model OLED Ambilight TV’lerde olduğu gibi OLED+908’de de daha rafine ve sofistike ana ekran versiyonuyla zenginleştirilmiş ve izleyicinin tercihlerine özel kişiselleştirilmiş içerik önerileri yapan yeni Google TV işletim sistemi yer alacak.  

Google TV, 2023 Ambilight serisindeki yeni ve sezgisel kullanıcı arayüzüne eklenerek temel ayarlara ve fonksiyonlara kolay erişim sağlarken aynı zamanda menünün ekranda daha az yer kaplamasını sağlıyor.

OLED+908’in minimalist dizaynı koyu renkli Kvadrat Audiomix kumaşlı hoparlör ızgarası ve siyah renkte, parlak, metal açık çerçeveli ayaklıkla eşleşen ultra ince koyu metal çerçeve detaylarından oluşuyor. TV’nin USB-C üzerinden şarj edilebilen pilli uzaktan kumandasından ‘123’ kısayolu tuşlanarak arka ışık açılıp kapatılabiliyor. Kumanda aynı zamanda hareket sensörü sayesinde havaya kaldırıldığında arka aydınlatmayla eşleşebiliyor. 

OLED808 : En çok beğenilen OLED serisine eklendi

55, 65 ve 77 inç boyutları ile satışa sunulacak OLED808 serisi, Ambient Intelligence V2 ve TV’nin çözünürlüğünü en yüksek seviyeye taşıyan yeni 7. Nesil P5 AI’nin gücünü bir araya getiriyor. 55 inç ve üzeri ekran boyutlarında1000Nits OLED_EX panel bulunuyor. 

2023 model tüm OLED serisi TV’lere; Dolby Vision 4K 120Hz uyumlu HDMI 2.1 e-Arc, 48Gbps (444, 12 bit) tam bant genişliğinde 40Hz’den 120Hz’e kadar 4K için VRR desteği, FreeSync Premium ve G-SYNC uyumluluğunun yanı sıra Auto Game ve Auto-Low-Latency modları da eklendi. OLED’ler, oyunseverlere gelişmiş bir oyun performansı sunmak için özel olarak tasarlandı. 

Çift taraflı sol ve sağ hoparlörler, dört pasif radyatör tarafından desteklenen özel üç halkalı, arkaya bakan bas sürücüsüne sesin dağılımını kontrol eden hassas dijital geçişe sahip entegre 70W 2.1 ses sistemi sayesinde fark yaratan bir ses kalitesi sunuyor. 

OLED808, Yeni Nesil üç taraflı Ambilight sistemiyle bire bir uyumlanan koyu metal çerçeveli, incecik, yok gibi duran çerçeve dizaynıyla öne çıkıyor. TV’lerdeki iyileştirilmiş renk ayrıntısı ve doğruluğu sayesinde izleyiciye sürükleyici bir seyir deneyimi yaşatıyor. 

OLED808’in çoğu versiyonunda zarif, metal, saten detaylı krom EVO döner stand bulunurken, 77 inç ekran modellerinde metal, düz saten krom çubuklar kullanıldı. 

Google TV OS ve yeni kullanıcı arayüzü değişiklikleri, izleyicilere kişiselleştirilmiş ve kolay kullanımlı bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor.   

‘The Xtra’ Serisi : Erişilebilir MiniLED Performansı 

Yeni ‘The Xtra’ Serisinin ilk modeli olan 9308 MiniLED TV, 3. çeyrekte 55 ve 65 inç ekran boyutlarında raflardaki yerini alacak. 

Ambilight OLED modellerinin bir alt segmentinde yer alan 9308; 7. Nesil P5 işlemci ve etkileyici 1000 Nits ışık çıkışı üreten üstün kaliteli, 120Hz, %98 DCI WCG panel ve 64W 2.1 Bowers & Wilkins Frontal Ses Sistemi sayesinde üst düzey görüntü ve ses performansı sunuyor.

Üç taraflı Ambilight aydınlatmaya TP Vision tarafından geliştirilmiş ve iyileştirilmiş Smart TV özelliği eklenerek izleyicilere benzersiz bir seyir deneyimi yaşatması hedefleniyor. 

Birinci sınıf Avrupa dizaynı; antrasit kaplamalı ekstra dar metal çerçevesi, ekranın alt kısmında açık çerçeve standının kaplamasına uyacak şekilde fırçalanmış siyah parlaklıkta ince şerit detaylar, ve hoparlör ızgarasında bulunan koyu renkli Kvadrat kumaş detaylarıyla öne çıkıyor. 

The Xtra MiniLED modellerin ikinci modeli olan 9008 serisi de; 7. Nesil P5 görüntü işleme, 120HZ 1000 Nits panel, güçlü 40W 2.0 ses sistemi ve antrasit renkte ayaklarıyla 55, 65 ve 75 inç ekran boyutlarıyla satışa sunulacak. 

The One : Işıldamaya devam ediyor

Philips TV’nin en başarılı modellerinden biri olan ‘The One’, Ambilight TV serisinin en önemli ürünlerinden biri. 2023 model The One’lar, yılın 2. çeyreğinde 7.Nesil P5 işlemcili iki yeni modelle (8808 ve 8508) piyasaya çıkacak. 

“The One” TV’ler üst düzey modellerin performansına yakınlığıyla, Avrupa dizaynı ve kalitesiyle, modelde bulunan temel özellikleriyle, avantajlı fiyatıyla rekabetçi TV pazarının en ön sıralarında yer almaya devam edecek.  

8808 model ‘The One’ TV’ler 50, 55, 65, 75 ve 85 inç ekran boyutlarıyla, 8508 model ‘The One’ TV’ler 55 ve 65 inç ekran boyutlarıyla pazarda olacak. 

8808 modellerde 120Hz ve 8505 modellerinde 60Hz kalitesinde WCG paneller var. 

8508’de bulunan 60Hz panel, 4K 120Hz içeriği doğal 120Hz panelin hareket akıcılığı ve keskinliğine yakın bir şekilde sunmak için DLG ve HRS teknolojisini de barındırıyor. 

Her iki modelde de üç taraflı, sürükleyici Ambilight, yeni Google TV işletim sistemi bulunuyor.

50, 55, 65 inç ekran boyutlu 8808’ler, minimalist antrasit renkte çerçeve ve dönen EVO ayaklı.  75 ve 85 inç ekran boyutlu 8808’ler metal antrasit renkte yuvarlak çubuk ayaklıklı. 

8505 serisi The One’lar ekranın alt kenarında fırça efektli, dar, antrasit renkte çerçeve ve yüksekliği ayarlanabilen metal standlı. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni