4K Görüntü, Yapay Zeka ve Sonsuz Enerji: eufyCam 3 S330

Tüketicileri akıllı ve yüksek performanslı ürünlerle buluşturmayı başaran Anker, güvenliği artırmak için üstün performanslı ürünler geliştirmeye devam ediyor. Şimdi de maksimum güvenlik sağlayan eufy Security kategori markasına yeni bir güvenlik kamerası ekliyor. 4K Ultra HD görüntü kalitesi, BionicMind™ yapay zeka teknolojisi, spot lambası ve renkli gece görüşüne sahip Anker eufyCam 3 S330, kullanıcılarla buluşmayı bekliyor. 

Sizi, ailenizi ve gizliliğinizi korumak için ürünler geliştiren Anker eufy Security kategori markası, ürün grubunu genişletmeye devam ediyor. Piyasaya sunulan farklı özelliklere sahip her bütçeye hitap eden alternatiflere sahip eufy Security, şimdi de son teknolojiyle donatılmış yeni bir güvenlik kamerasını Türkiye’de kullanıcılarıyla buluşturuyor. İki yönlü sesi, sesli asistan uyumluluğu, her hava koşuluna dayanıklı tasarımı, hızlı kurulumu ve kompakt yapısı sayesinde beklentileri karşılamaya hazırlanan eufyCam 3 S330, yeni özellikleri sayesinde de dikkatleri üzerine çekiyor. 4K ultra HD görüntü kalitesi, BionicMind™ yapay zeka yüz tanıma teknolojisi ve günde 2 saatlik doğrudan güneş ışığıyla neredeyse sonsuz bir enerjiye sahip olabilen güvenlik kamerası, Türkiye’de satışa çıkartıldı. 

EufyCam 3 S330 ile gece gündüz kontrolü ele alın

2’li kamera seti sayesinde gece gündüz güvenlik sağlayan eufyCam 3 S330;  starlight ışığa duyarlı sistemi, spot lambası ve renkli gece görüşü sayesinde izinsiz yapılan girişleri 4K ultra HD görüntü kalitesinde tespit edebiliyor. Entegre güneş paneline de sahip güvenlik kamerası, günde yalnızca 2 saatlik güneş ışığına ihtiyaç duyarak herhangi bir dış mekanda kendi başına çalışmayı sürdürebiliyor. 135 derece geniş açılı lensi, ailenizi yabancılardan ayırt edebilmenize olanak tanıyan BionicMind™ yapay zeka destekli yüz tanıma sistemi ve taşınabilir 16 TB’a kadar genişletilebilen depolama alanı sayesinde tüm görüntüleri kayıt altına alabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni