Başkan Büyükakın: Gebze’mizi ilmek ilmek dokuyoruz

Gebze’de ticari faaliyetler sürdüren esnaf, KOBİ ve kanaat önderleriyle buluşan Başkan Büyükakın, “Boş şeylerle uğraşmıyoruz. Gebze’miz için hizmet üretiyoruz” dedi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze’de ticari faaliyetler sürdüren esnaf, KOBİ ve kanaat önderleriyle olan buluşmasına bir yenisini daha ekledi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Aydınlık ve Gökmen Mengüç’ün de katıldığı birliktelik sonrası bir değerlendirme yapan Başkan Büyükakın, “Gebze ilçemizde en güzelini yapmak için çalışıyoruz. Ulaşım projelerine ağırlık veriyoruz. Esnafımızın ve ticaretle uğraşan her vatandaşımızın derdiyle dertleniyoruz. Boş şeylerle uğraşmıyoruz. Zamanın Allah'ın bize verdiği büyük bir nimet olduğunu unutmadan çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Gebze’miz için hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

GELECEK KUŞAKLARA DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE BIRAKMA ÇABASI

Kentin ortak akılla yönetilmesi ve eksikliklerin dile getirilmesi için bu gibi toplantılara önem verdiklerini ifade eden Başkan Büyükakın, “Hizmetlerimizi yaparken Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve onun vizyonuyla bunları başarıyoruz” vurgusu yaptı. Büyükakın ayrıca, “Türkiye’nin bölgesinde güçlü bir ülke konumuna gelmesi başta olmak üzere ‘Dünya beşten büyüktür’ diyerek Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği küresel yönetim sistemindeki değişimde, ülkemizin menfaatlerini korumada, gelecek kuşaklara daha güçlü Türkiye bırakma çabası var. Bizlerde yerelde bu hedeflere dönük adımları atıyoruz. Metro projesinden, ulaşım arterlerine yenilerin eklenmesi, yenilenmesi, farklı bir misyona çevrilmesi gibi adımları hızlı bir şekilde yapıyoruz. Tabi fiziki hizmetlerin yanında gönüllere dokunan çalışmalarımızı da aralıksız bir şekilde hayata geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

“DAHA ÇOK YAPACAĞIMIZ HİZMET VE PROJEMİZ VAR”

İş dünyasının temsilcileriyle her buluşması başta olmak üzere, esnaf ve bölge insanının önerileriyle Kocaeli’ne bir yön tayin ettiklerinin de altını çizen Başkan Büyükakın, “Üreten bir Türkiye, üreten bir Kocaeli için nitelikli insan kaynağı için de adım atıyoruz. KOBİ’lerimizin ve hizmet sektöründe ki her iş yeri için nitelikli insan kaynağının oluşmasına katkı sunuyoruz. Prestij caddelerimizle de Gebze’mizi güzelleştiriyoruz. Daha çok yapacağımız hizmet ve projemiz var. İlmek ilmek şehrimizi ve Gebze’mizi dokuyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni