U 13 Kız Futbol Turnuvasının Şampiyonu Kocaeli Kadın Futbol

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen U-13 Kız Futbol Turnuvası’nda, Kocaeli Bayan Futbol Takımı şampiyon oldu.

 

Gölcük Belediyesi; “Spor Kenti Gölcük” parolası ile Kavaklı Stadı’nda düzenlediği U-13 Kız Futbol Turnuvası’nda, Türkiye’nin güçlü takımları mücadele etti. Gölcük Belediyesi ile Kocaeli Bayan Futbol Takımı işbirliğiyle düzenlenen, U-13 Kız Futbol Turnuvası’na; Beşiktaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gençlerbirliği, Sakarya Kadın, Bilecikspor, Fatih Vatan, Arap Çeşme, Fomget ve Kocaeli Kadın Futbol takımları katıldılar. Turnuvada ev sahibi olarak mücadele eden Kocaeli Bayan Futbol Takımı şampiyon oldu.

 

GELECEĞİN YILDIZ ADAYLARI HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Türkiye kadın futbolunda geleceğin yıldız adayı olan isimler, Kavaklı Stadı’nda düzenlenen turnuvada yeteneklerini sergilediler. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın finalinde; Beşiktaş’ı 5-1 yenen Kocaeli Kadın Futbol Takımı şampiyon oldu. Şampiyon takımın sporculara şampiyonluk kupalarını, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer takdim etti.

 

BAŞKAN SEZER SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Kavaklı’da oynanan maçların finalinde Beşiktaş’ı 5-1 yenerek şampiyon olan Kocaeli Kadın Futbol Takımı sporcularını, Antrenör Sayın Hasan Alemderoğlu'nu ve turnuvaya katılan tüm takımların sporcu ve teknik heyetlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni