“Ev Kokusu” beIN GURME Ekranlarında Başlıyor!

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, yepyeni ve birbirinden kaliteli yapımları izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Yeni GURME programı “Ev Kokusu”, 5 Eylül’den itibaren hafta içi her gün 12:35’te beIN GURME kanalında izleyicileriyle buluşacak.

 

Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME, yepyeni bir programa merhaba demeye hazırlanıyor. Başarılı bir kariyerin ardından mutfağa olan tutkusunu keşfeden iletişimci yazar Özlen Çopuroğlu, çok satan kitabından esinlenen bir programla izleyiciyle buluşuyor. Neşeli, samimi ve sıcak üslubuyla birçok farklı mutfaktan harika lezzetler hazırlayan Çopuroğlu, kurduğu sofralarla yemekleri birer görsel şölen haline dönüştürüyor.

 

İletişimci ve yazar Özlen Çopuroğlu’nun sunumuyla ekranlara gelecek program “Ev Kokusu”, tadı damağınızda kalacak lezzetleriyle 5 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 12:35’te beIN GURME’de yemek tutkunları ile buluşacak ve bölümler aynı gün içerisinde beIN CONNECT’te yayınlanacak.  

 

beIN CONNECT Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde!

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni