Başkan Topaloğlu, Tiyatro Oyuncularıyla Bir Araya Geldi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu ile yemekte bir araya geldi.
 
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu oyuncularına emeklerinden dolayı plaket verdi.
 
Kemer Viking Star Otel’de düzenlenen programda, Belediye Başkanı Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer Belediyesi Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu Yönetmeni Emine Öney ve tiyatro oyuncuları hazır bulundu.
 
Başkan Topaloğlu, “Kim Akıllı Kim Deli” tiyatro gösterimi ile Kemer’deki vatandaşların sanata doymasına vesile olan Emine Öney ve gönüllü tiyatroculara teşekkür etti.
 
Tiyatro grubundaki oyuncularla sohbet eden Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, yönetmen Emine Öney’in geçirdiği ağır trafik kazası sonrası tüm gücünü toplayarak özverili bir tiyatro çalışması yaptığını söyledi.
 
Topaloğlu, Öney’in ve tiyatro grubunun Kemer’de gösterimini yaptığı oyunlarla insanlara keyifli anlar yaşattığına değinerek, “Sizlerle gurur duyuyorum. Kemer’in en büyük eksikliklerinden biriside tiyatroydu. Bu eksikliği de Emine hocam ve ekibi doldurdu. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
Yönetmen Öney ise daha önce Göynük Mahallesi’nde Başkan Topaloğlu’nun destekleriyle çadır tiyatrosu da yaptıklarını hatırlatarak, yaşadığı sürece Kemer’e hizmet etmeye ve tiyatro ile insanları birleştirmeye devam edeceğini söyledi.
 
Kemer’de çocuk ve yetişkin tiyatrosu yapacaklarını da sözlerine ekleyen Öney, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni