Van Büyükşehir Belediyesi Liderlik Konulu Konferans Düzenledi

Van Büyükşehir Belediyesi’nin 365 Van Gelişim ve Kalkınma Planı etkinlikleri kapsamında Korn/Ferry şirketi Türkiye Başkanı ve Yöneticisi Şerif Kaynar, liderlik konulu konferans verdi.

Büyükşehir Belediyesinin gençlerin gelişimine katkı sunmak için düzenlediği kişisel gelişim konferansları devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı 365 Van Gelişim ve Kalkınma Planı etkinlikleri kapsamında Korn Ferry Türkiye Başkanı, ünlü "beyin avcısı" Şerif Kaynar girişimci ve gençlerle bir araya gelerek "Başarının 12 Sihirli Anahtarı" isimli konferans verdi.

Edremit İlçesi, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı İhsan Emre Aydın, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel kurum amirleri ve gençler katıldı.

Konferansta Kaynar, katılımcılara iş hayatında liderlik, iş hayatında karşılaşılacak problemler ve çözümleri, başarı için yapılması gerekenler, başarının sırları konularında bilgiler vererek  22 yıldır yaptığı beyin avcılığında edindiği tecrübeleri aktardı.

Konferansın sonunda Vali Ozan Balcı Kaynar ve eşine katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni