Soner Çetin’in çocuk sevgisi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla Adana Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek burada kalan kız çocuklarıyla birlikte kutlama yaptı.

 

Çukurova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte 200 kız çocuğu ile buluşan Başkan Soner Çetin, onlarla sohbet etti, pasta keserek, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Başkan Soner Çetin, kendisinin de 3 kız çocuğu babası olduğunu belirterek, vatandaşlara Adana Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklara koruyucu aile olmaları önerisinde bulundu.

 

Tüm çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Soner Çetin, devletin şefkatli kollarında güvenle büyüyen çocukların her türlü ihtiyacının karşılanıyor olmasını görmekten mutlu olduğunu da belirtti.

 

Çukurova Kadın ve Aile Hizmetleri tarafından kız çocukları için düzenlenen etkinliğe Adana Aile Hizmetleri İl Müdürü Nevzat Özer, İl Müdür Yardımcıları, Adana Çocuk Evleri Sitesi Kurum Müdürü Veysel Ege, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık ve Başkan Soner Çetin’in eşi Ayşe Çetin de katıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni