SB Turkey’22’nin ilk gününde sürdürülebilir, onarıcı ve yapıcı bir dünya yaratmak için hızlanma çağrısı

Dünyanın en hızlı büyüyen global topluluklarından Sustainable Brands®’in (SB) her yıl merakla beklenen Sustainable Brands Turkey Konferansı, 13 Eylül’de Recenter & Accelerate (Merkezine Dön, Geçmişini Hatırla ve Hızlan) temasıyla kapılarını açtı. Fairmont Quasar Istanbul otelde fiziki katılımla başlayan konferans ilk gününde yenilikçi markaları, iş dünyasını, marka ve iletişim liderlerini, profesyonelleri ve kanaat önderlerini bir araya getirdi. 17 Eylül’e kadar devam edecek konferans, alanının en iyi örneklerini uzman isimlerden dinleme fırsatı sunuyor.

 

Sustainable Brands® Global Platformu’nun Türkiye buluşması olan SB Turkey’22, 13 Eylül’de Fairmont Quasar Istanbul otelde fiziki olarak açılışını gerçekleştirdi. 14-16 Eylül tarihleri arasında dijital olarak devam edecek olan konferansın ilk gününde Türkiye’nin önde gelen marka liderleri, iletişimciler, gazeteci ve yazarlar ile iş dünyası temsilcileri daha iyi bir gelecek için heyecan verici hikâyelerini paylaştı.

 

Semra Sevinç: ‘Duralım, odaklanalım ancak hızlı olmamız lazım’                    

Türkiye’nin en büyük buluşmalarından biri olan SB Turkey’22’nin açılış konuşmasını yapan Sustainable Brands® Turkey Ülke Direktörü Semra Sevinç, konferansın bu yılki temasına değinerek “Bugün, risklerin, eşitsizliklerin ve krizlerin olduğu bir dünyadayız. Bu karmaşık sorunları iş dünyasının çok hızlı bir şekilde çözmesi bekleniyor. Bu sorunlar yaşadığımız birkaç yıldır hiç azalmıyor, hatta daha da artıyor. Böyle bir dünyada bu karmaşık sorunları karmaşık çözümlerle ancak elimine edebiliriz. Bu yüzden yeni iş modellerine ve yeni marka stratejilerine ihtiyaç var. Amacımız çok net; sürdürülebilir ve rejeneratif, onarıcı, yapıcı bir dünya yaratmak. Böyle bir dünya için biraz durmak, arkaya bakmak ve noktaları birleştirmek gerek. Bu yüzden temamızı “Merkezine Dön, Geçmişini Hatırla ve Hızlan” olarak belirledik.  Duralım, odaklanalım ancak hızlı olmamız lazım. Çünkü küresel birçok zorlukla baş etmemiz gerekiyor” dedi.

 

“Sustainable Brands® Türkiye’de kültürel bir değişim başlattı”

Semra Sevinç, Sustainable Brands®’in markaları hem büyümeyi hem de bireyin, toplumun ve gezegenin refahını eş zamanlı düşünen stratejilerle geleceğe hazırlamayı hedeflediğini söyleyerek şöyle devam etti: Sustainable Brands® olarak Türkiye'de bu yıl 10. yılımızı kutluyoruz. 10 yıl önce de bizimle olan ve aramıza yeni katılan markalarla artık büyük bir aileyiz. Sustainable Brands global topluluğunun başlattığı SB Brands For Good Türkiye hareketini, fikir lideri olarak konumlanan 50'yi aşkın global ve lokal markanın pazarlama liderleriyle birlikte başlattık. Bu inisiyatifle, markaların etkisini ve iletişimin gücünü kullanarak, sorumlu tüketim ekseninde motive ve teşvik ederek kültürel bir değişim başlatma misyonuyla SB Brands For Good Türkiye CMO Committee olarak kolektif hareketimize devam ediyoruz”.

 

Konferans 16 Eylül’e dek sürecek

SB Turkey’22’nin açılış gününde ilham verici oturumların yanı sıra Sustainable Brands Turkey Konferansı’nın 10. yıldönümü için de bir kokteyl düzenlendi. 16 Eylül’e dek dünyanın önde gelen markalarının; şirketlere, tüketicilere, gezegene ve topluma olumlu sonuçlar getirmeyi hedefleyen deneyimlerini paylaşacağı konferansta; 40'ı aşkın global konuşmacı, birbirinden ilgi çekici oturum ve panellerde katılımcılarla buluşacak. Konferansın 4. günü olan 16 Eylül'de ise ‘Marka Liderliğinde Kültürel Dönüşüm’ temasıyla SB® Brands For Good Türkiye Konferansı’nın da ikincisi gerçekleşecek. Dünyanın önde gelen markaları “Marka Amacı”, “Davranış Değişikliği”, “Dönüştürücü Yönetişim ve Metrik”, “Rejeneratif Operasyonlar ve Tedarik Zinciri” ve “Tasarım ve İş Modeli İnovasyonu” başlıklarında ilham verici hikâyelerini paylaşacak.

 

SB Turkey 2022 konferansı; Fairy, Unilever, Trendyol, L’Oreal, Enerjisa Enerji, Yıldız Holding, Kofana/Sales Force, Wiser Globe, Nestlé, Boyner, PepsiCo, Betek, Agesa, Signify, Akkomarka, Banvit, Cargill, Philips markalarının sponsorluğunda gerçekleşecek.markalarının sponsorluğunda düzenleniyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni