Nirvana Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri’nin İlk Günü Tamamlandı

Nirvana Cosmopolitan’da 28-30 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 

Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri’nin ilk gününe 

Sunay Akın’ın “Cumhuriyet Yolunda” söyleşisi ile

Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio jazz performansı damgasını vurdu.

 

Kilit Hospitality Grup bünyesindeki Nirvana Cosmopolitan’ın bu yıl ikinci kez düzenlediği Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri Sunay Akın’ın “Cumhuriyet Yolunda” söyleşisi, Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio jazz performansı ile başladı. Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinliklerinin ilk gününe katılan konuklar cumhuriyet kutlamalarına erken başlayarak Nirvana Cosmopolitan’ın keyifli ortamında unutulmaz bir deneyim yaşadı.

 

Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri; 29 Ekim Cumartesi günü COSMOS Astroloji Sohbetleri kapsamında Astrolog Hande Kazanova, Dinçer Güner ve Sare Aldemir’in konuklara özel programları Saat 11.00’de başlayıp, günün devamında saat 18:00’de Arcturus salonunda Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Dr. Selim Erdoğan’ın Cumhuriyet Söyleşisi ile devam edecek.

 

Bu yıl Nirvana Cosmopolitan Hotel Cosmos Sports Center’ın ev sahipliğinde ikincisi düzenlenen Cumhuriyet Bayramı COSMOS Turizmciler Kupası’nın Ödülleri Excel Lounge’da gerçekleştirilecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak.  

 

Ödül töreninin ardından Arcturus Ball Room’da Behzat Gerçeker & ENBE Orkestrası ile katılımcıların 29 Ekim ruhunu dolu dolu yaşayacakları bir Cumhuriyet Balosu güne damgasını vuracak. 

 

30 Ekim Pazar sabahı saat 11:00’de C’hi For Life Vegan Restaurant’ta ‘İyi Yemek & İyi Beslenme & İyi Yaşam’ üzerine brunch etkinliğinde beslenme uzmanı Taylan Kümeli ile ‘Sağlıklı Yaşam Sohbeti’nde misafirler sağlıklı yaşamanın püf noktalarını öğrenerek, merak ettikleri tüm soruları soracak. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni