Muharrem İnce 30 Ağustos’ta Gençlerle Buluştu

30 Ağustos zaferinin 100. yılında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, zaferin yaşandığı topraklarda, Dumlupınar'da gençlerle buluştu. 
 
 
Memleket Partisi İzmir İl Örgütü de İl Başkanı Cüneyt Oğuz'un başkanlığında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını Dumlupınar'da gerçekleştirdi.
 
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle geldiği Dumlupınar’da ilk olarak şehitliği ziyaret ederek karanfil bıraktı, fatiha okudu, partili gençlerle şehitlere saygı yürüyüşü gerçekleştirdi.
 
İnce burada yaptığı konuşmada; "Yunan işbirlikçilerinin, İngiliz işbirlikçilerinin, hainlerin ve asker kaçaklarının torunları görevlerini yapmaya devam ediyor. Onlar görevlerini yapmaya devam ediyorsa, önemli günlerimizi, Çanakkale Zaferimizi, 30 Ağustos'u küçümsemek istiyorlarsa, onları kutlamak istemiyorlarsa, bu hainlere inat, biz de coşkuyla kutlamalıyız. Bugün bayrağımız gönderde dalgalanıyorsa, ezanlarımız 5 vakit özgürce okunuyorsa, bunu; Gazi Mustafa Kemal Paşa'ya, Fevzi Paşa'ya, İsmet İnönü'ye, Yakup Şevki Subaşı'na, Kazım Karabekir'e, ismini şimdi anımsayamadığım pek çok isimsiz kahramanımıza, bebeğini beşikte bırakıp mermi taşıyan analarımıza, evladına kına yakıp askere gönderen babalarımıza, şehitlerimize, gazilerimize borçluyuz. Allah onlardan bin kere razı olsun. Onların sayesinde özgür bir şekilde yaşıyoruz. Başta ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Paşa ve bütün şehitlerimiz için bir Fatiha okuyalım, sessizce buradan ayrılalım." dedi.
 
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce daha sonra gençlerle Dumlupınar ilçe merkezindeki İlk Hedef Anıtı'na yürüdü.
 
Buradan araçlarla Çalköy'e hareket edildi. 
 
Çalköy girişinden Zafer Anıtı’na gençlerle birlikte yürüyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin programı burada sona erdi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni