Menderes’te Halk Ekmek

Menderes Belediyesi çalışmaları vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde birçok etkinliğe imza atan ve şuan hali hazırda 91. İzmir Enternasyonal fuarında çeşitli tanıtım ve aktiviteler ile yer alan Menderes Belediyesi yine güzel bir işe imza attı.

 

Menderes’e 2 Halk Ekmek Şubesi

İlki 20 Temmuzda Cüneytbey mahallesinde açılan halk ekmek büfesi şimdi de Görece mahallesinde hizmete girdi.

 

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu; “Ülkenin içinde bulunduğu bu ekonomik durum göz önüne alındığında bizler belediye olarak böyle bir hizmet vermek zorunda hissettik.  İlkini 20 Temmuzda Cüneytbey mahallesinde hizmete açtığımız Halk Ekmek büfesine 5 Eylül tarihi itibari ile Görece mahallemizde eklendi” dedi.

 

Sosyal Belediyecilik

 Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan sosyal belediyecilik anlayışını benimsediklerini bu kapsamda her türlü ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduğunu belirtti. bu hizmet ile Menderesli hemşehrilerimize, uygun, sağlıklı, kaliteli, hijyenik ve güvenilir bir hizmet sunmaktan mutluluk duyuyorum dedi.

 

İBB’ye Teşekkür

Başkan Vekili Özkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer’e ilçemize verdikleri önem ve değer için teşekkür ettiğini ve ayrıca emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Vekili Özkan menderes için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni