Kızılay Haftasında Gölcüklü Öğrenciler Ödüllendirildi

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kaymakamlığı ve Kızılay Gölcük Şubesi iş birliğiyle düzenlenen Kızılay Haftası etkinliklerinde; şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim edildi.

 

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kaymakamlığı ve Kızılay Gölcük Şubesi iş birliğinde ilçede Kızılay Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında öğrencilerin Kızılay’ı daha yakından tanıması ve bilgilenmesi için ilçedeki ilkokul, ortaokul ve liselerde düzenlenen; şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

 

KIZILAY’I RESİM, ŞİİR VE KOMPOZİSYONLARINA YANSITTILAR

Kazaklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda düzenlenen törene Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Kocaeli Baro Başkanı Av. Mehmet Gül, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adubhalik Köse, Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış ve siyasi parti ilçe başkanları katıldı. Törende dereceye giren öğrencilere ödülleri Başkan Sezer ve protokol davetlileri tarafından takdim edildi.

 

BAŞKAN SEZER ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Törende konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Dereceye giren ve yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi can-ı gönülden tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca; ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında; dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Türk Kızılayı’nın çalışmalarını ilçemizde başarıyla sürdüren Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Sayın Orhan Barış’a, yönetimine ve gönüllerine teşekkür ediyor, Kızılay Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni