Keçiören’e Yeni Kur’an Kursu Açıldı

Ankara Keçiören Müftülüğü Hafız Hasan Akkuş Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu’nun açılışı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Kaymakamı Mehmet Akçay, Ankara Müftüsü Hasan Çınar ve Keçiören Müftüsü Mehmet Şahin ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Dualar eşliğinde geçekleştirilen kurs açılışında konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Hafız Hasan Akkuş Erkek Kur'an Kursumuzun açılışı hayırlara vesile olsun. 4-6 yaş çocuklarımız için eğitim merkezlerimizi yaygınlaştırmak önemli. Nesillerimizi yetiştirmemiz lazım. Yeni nesillerimizi kötü emelleri olanlara kaptırmamamız lazım. Bu güzel hizmeti yapan, katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Biz hizmetkârız. Devletimizin, ülkemizin hizmetkârı olarak geleceğimiz olan çocuklarımızı buralarda yetiştireceğiz. Üniversitelerde ne yazık ki ateizm ve deizm gibi çeşitli anlayışlar yaygınlaştı. Dolayısıyla çocuklarımızın temelini iyi atmak lazım. Geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmeliyiz. İnşallah burası İslam âlemine, devletimize, milletimize ve insanlığa hayırlı hizmetler yapacak nesillerin yetişmesine vesile olur. Kur’an kursumuzun hayırlı olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Tabii çocuklarımıza bu eğitimlerin yanında bilim ve teknoloji, fen, spor, kültür ve sanat alanlarında da iyi eğitim vermemiz gerekiyor. Ama olmazsa olmazımız milli ve manevi değerlerimiz, kimliğimizdir.” dedi.

 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Kur’an Kursunun hayırlara vesile olmasını dileyerek, kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.  ​

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni