İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den Başkan Böcek ve Başkan Kocakaya’ya övgü

Başkan Böcek Demre Kekova Festivali’ne katıldı

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Demre Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Demre Kekova Festivali’ne katıldı. Başkan Böcek, Büyükşehir Belediyesi olarak Demre’ye tarımdan, turizme pek çok alanda destek verdiklerini söyledi. 

 

Demre Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Demre Kekova Festivali yoğun bir katılımla gerçekleşti. Festivale İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ve İYİ Partili milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye başkanları, il başkanları, ilçe başkanları, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

 

“DEMRE’MİZE HER ALANDA DESTEK VERİYORUZ”

Festivalin açılışında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 

“Hiçbir kimseyi ötekileştirmeden milletimizin dertlerine derman olacağız diyerek göreve geldik. 19 ilçe belediye başkanımızı Millet İttifakının belediye başkanları gibi göreceğimizi söylemiştik. Çalışmalarımızı aynı azim kararlılıkla devam ettiriyoruz. 17 mahallesi 27 bin 750 nüfusu olan Demre’mizde üreticilerimize, kooperatiflerimize,  köylülerimize Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak destek veriyoruz. Turizmci dostlarımıza Turizm Birliğini kurarak destek oluyoruz. Antalya’mızı deniziyle, çevresiyle korumaya kollamaya devam ediyoruz” dedi. 

 

AKŞENER’DEN BERABERLİK VURGUSU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi’nin yaptığı hizmetlere değinerek, "Çalmazsanız, çaldırmazsanız, adam kayırmazsanız, israf etmezseniz demek ki sizin paranızla, sizin verginizle sizlere hizmet edilebilirmiş" dedi. Türkiye’nin, Antalya’nın ve Demre’nin kaynaklarının hizmet etmek için yeterli olduğunu belirten Akşener, “Bundan sonra bize çok büyük bir iş düşüyor. Nasıl ki ele ele tutuşup Antalya Büyükşehir Belediyesi alındıysa, nasıl el ele tutuşup Demre Belediyesi alındıysa, nasıl 11 büyükşehir belediyesi alındıysa şimdi de el ele tutuşacağız sizi mahcup etmeyeceğiz, utandırmayacağız, üzmeyeceğiz” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Demre Belediyesi'nin son üç yılda gerçekleştirdiği yatırımların açılışı, gerçekleştirildi. Açılışın ardından Melek Mosso sahne alarak muhteşem bir konser verdi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni