İşte Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı sloganları

Lüleburgaz’da kutlanacak 2023 Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı Sloganları’nın kazanan sloganları belli oldu. Seçici kurul tarafından belirlenen ilk 3 slogan sırasıyla; “Geleceğe umutla bakıyoruz, Cumhuriyetimizin 100’ünü yaşıyoruz”, “Demokrasi kenti Lüleburgaz, Cumhuriyet gençlere miras!” ve “Gökte ay yıldızlı bayrak, Cumhuriyet sonsuza dek yaşayacak” oldu. Sloganlar 2023 yılı boyunca kentin dört bir yanında yer alacak.

 

Her yılı farkındalık oluşturması amacıyla temalı yıl olarak kutlayan Lüleburgaz Belediyesi 2023 yılı için belirlenen Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı’nın sloganların belirledi. 17 ile 24 Ekim tarihleri arasında başvuruların alındığı slogan yarışması için gönderilen sloganlar seçici kurul tarafından hassas bir şekilde değerlendirildi. Kişilerin sadece rumuzla gönderdiği ve titiz bir çalışma sonucu belirlenen sloganlar yıl boyunca Lüleburgaz Belediyesi’nin tesisleri ve kentin dört bir yanında yer alacak.

 

İlk 3’e giren sloganlar

Başvurusu yapılan çok sayıda slogan arasından seçilen sloganlar ise şöyle; “Geleceğe umutla bakıyoruz, Cumhuriyetimizin 100’ünü yaşıyoruz”, “Demokrasi kenti Lüleburgaz, Cumhuriyet gençlere miras!” ve “Gökte ay yıldızlı bayrak, Cumhuriyet sonsuza dek yaşayacak”.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni