En iyi stant ödülü Travel Turkey’de fark yaratan Çeşme’nin!

Bu yıl 8-10 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen 16’ıncı Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’nda kendine özgü tarzı ile fark yaratan Çeşme, bölgenin havasını en iyi yansıtan stant seçildi.

 

Çeşme Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve bu yıl 8-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilerek 16’ıncı kez dünya turizmine kapılarını açan “Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na katıldı. 80 ülkeden 2 bin katılımcıyı ağırlayan fuarda bu yıl da açtığı özgün standıyla fark yaratan Çeşme standını ilk günden yüzlerce kişi ziyaret etti.

 

Alaçatı sokaklarını ve Ilıca Plajı’nın incecik kumlarını stanta taşıyan Çeşme Belediyesi, ünlü Çeşme mandalini, Çeşme limonu, Çeşme enginarı, zeytin ağaçları ve Alaçatı sokaklarını renklendiren begonvilleri bölgenin havasını en iyi taşıyan stant seçildi.

 

Çeşme’yi Travel Turkey’e taşıdık

 “Travel Turkey’de en iyi stant seçilmekten gurur ve mutluluk duyduğunu dile getiren Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Denizi, kumu ve plajlarıyla ünlü Çeşme tarihi ve kültürel zenginlikleriyle tatilcilere dört mevsim farklı güzellikler sunuyor. Biz de turizmcilerimizle birlikte Alaçatı’nın sokaklarını, Arnavut kaldırımlarını, plajlarımızın incecik kumlarını standımıza taşıyarak, Ege’nin dünyaya açılan kapısı Travel Turkey’de en iyi şekilde temsil etmek istedik. Bizi bu ödüle layık görenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni