Deva Partili Mustafa Yeneroğlu: Seçimi kazanmakla sorumluyuz

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu muhalefete yönelik baskının önümüzdeki aylarda artacağını söyledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı açıklamada “Tüm engelleri aşacağız” diyen Yeneroğlu, “Seçimi, demokrasiyi kurtarmak için kazanmakla sorumluyuz” ifadelerini kullandı. Yeneroğlu ayrıca Merkez Bankası’nın 2019 yerel seçimlerinden önce kamuoyuna duyurulmadan satılmaya başlanan döviz rezervlerinin 205 milyar dolara ulaştığını kaydetti.

 

Yeneroğlu şu açıklamalarda bulundu:

 

‘Yolsuzluk iddialarının üstü örtülmeye çalışılıyor’

“Rüşvet, yolsuzluk, nüfuz ticareti, iltimas iddialarının üstü jet hızıyla örtülmeye çalışılıyor. İktidarın amacı susturmak, konuşturmamak ve kamuoyunun bilgi almasını engellemek.”

 

‘Yakılan para 205 milyar dolara ulaştı’

“Emniyet işi gücü bıraktı, pankart polisliği icat edip afişleri indirtti. Ülkede huzur bırakmayanlar, kamu huzurunu önemsiyor rolüne büründüler. Arka kapıdan satışlarla bugüne kadar yakılan para 205 milyar dolara ulaştı. Baskıcı uygulamalarını aklamak için hukuku oyuncak ettiler.”

 

‘Demokrasi için kazanmakla sorumluyuz’

“Muhalefet partilerinin afiş ve pankart asmakta bile her türlü engellerle karşılaştığı bir ülkede seçimlerin demokratik olduğu söylenebilir mi? Demokratik olmayan seçimi, demokrasiyi kurtarmak için kazanmakla sorumluyuz.”

 

‘Engelleri aşacağız’

“Önümüzdeki aylarda daha büyük baskı ve sindirmeyle karşı karşıya kalacağız. Tüm engellemelere ve baskılara rağmen bu engelleri teker teker aşacağız. “

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni