CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’ye Çukurova’dan seslendi

Sandığa gidin ve Türkiye'nin kaderini değiştirin

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm Türkiye'ye Çukurova Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 8 Buçuk Yılda 8'inci Toplu Açılış ve Temel Atma Töreninde seslendi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Sandığa gidin ve Türkiye'nin kaderini değiştirin" ifadesini kullandı.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı ve Millet İttifakının zirvesini buluşturan törende konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, "Sizden sadece bir şey istiyorum; sandığa gideceksiniz, sandık gelecek ve oyunuzu kullanacaksınız. Bugün gitmeyim, oy kullanmayım demeyin. Sandığa gidin ve Türkiye'nin kaderini değiştirin" dedi.

 

KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI, AKŞENER BAŞBAKAN

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de konuşmasında Kılıçdaroğlu için cumhurbaşkanı, Akşener için de başbakan ifadesini kullandı.

 

Sözlerine Büyük Atatürk'ün; "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Lafla olmaz vatan sevgisi, hangi işi yapıyorsun en iyi şekilde yapmakla mümkündür. Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamaya çalışan milletler önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini, daha sonra da istikbal ve istiklallerini kaybederler" sözlerini hatırlatarak başlayan Başkan Soner Çetin, "Sayın genel başkanlarım sizlerin talimatlarınız ve Ulu Önderimizin gösterdiği yol doğrultusunda biz de ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Bu yola çıkarken halkımıza ve sizlere bir söz verdik. vücudumuzdaki her su damlasını ter olarak akıtıyoruz dedik ve onun gereğini yapıyoruz.

 

2014'ün 2 Nisanında görevi devraldık. daha 7'nci ayda ilk toplu açılış törenini gerçekleştirdik. şimdi 8'inci toplu açılış törenini yapıyoruz. dünyanın en mutlu insanıyım. türkiye'nin en büyük iki lideri biri cumhurbaşkanı diğeri başbakan olacak. bu bizim için büyük gurur. Gelecek yıl 9'uncu, görevimizin son yılında d a10'uncu toplu açılışı yapacağız

 

Derler ya annelerin yemeği lezzetli olur diye. Çünkü içine sevgilerini koyuyorlar. biz de hizmetlerimize aşkımızı, sevgimizi, kalıbımızı gövdemizi koyuyoruz."

 

Toplumun tüm kesimlerini düşünen projeler geliştirdiklerini ve yeni doğandan cenaze hizmetlerine kadar bu hizmetleri eksiksiz yerine getirdiklerini anlatan Başkan Soner Çetin, şöyle devam etti:

 

"Hiçbir zaman şikayet etmedik ama borçlu bir belediye teslim almıştık. Mazeretlerin arkasına hiç sığınmadık. bir yandan borç ödedik bir yandan hizmet ürettik. Bugün gururla söylüyorum Çukurova Türkiye'nin borçsuz ender belediyelerden biridir. bundan sonra daha büyük işlere kalkışacağız.

 

Bugün tarihi bir gün, bu gün iki büyük liderimiz burada. tüm belediye başkanlarımız adına konuşuyorum. sayın genel başkanlarım yereli bize bırakın ülkeyi yönetmek de sizlere ait bizler sizlerin her zaman arkasında olacağız."

 

Konuşmaların ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le el ele sahneye çıkan Başkan Soner Çetin her iki lidere de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yağlıboya tablosunu hediye etti.

 

Ardından Kılıçdaroğlu, Akşener, Büyükşehir Belediye Başkanları, milletvekilleri ve il başkanlarının katılımı ile açılış yapıldı. Açılıştan sonra Ferhat Göçer birbirinden güzel şarkılarını söylediği bir konser verdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni