CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli’nin Gaziemir-Sarnıç, Torbalı ve Selçuk ilçeleri ziyareti

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, saha çalışmaları kapsamında Gaziemir, Torbalı ve Selçuk ilçelerini ziyaret etti. Gaziemir Sarnıç’ta tekstil işçilerinin ve iş verenlerinin sorunlarını dinleyen Yevimli, girdi maliyetleri ve enflasyonun yıkıcı sonuçlarının farkında olduklarını, CHP iktidarında bütün sorunların son bulacağını dile getirdi

 

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kazım Yevimli, 2023 seçimlerine hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Yevimli, saha çalışmaları kapsamındaki ziyaretlerini, davet üzerine, Gaziemir’in Sarnıç bölgesindeki tekstil atölyelerini ziyaret ederek sürdürdü. Tekstil işçilerinin ve iş verenlerinin sorunlarını dinleyen Yevimli, sektörde yaşanan; girdi maliyetlerinin atması, tedarik sıkıntısı, iplik konusunda dış ticaret açığı ve iş verenlerin maaş, vergi vb. sorunlarına hakim olduklarını belirterek, bu sorunların giderilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğini, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında mevcut sorunlara kalıcı çözümler getirileceğini dile getirdi. Tekstil işçileriyle de sohbet etmeyi ihmal etmeyen Yevimli, emekçilerin enflasyon karşısında ezilmemesi için yanlarında olacaklarını ifade etti.

 

TORBALI VE SELÇUK’A ZİYARET

Kazım Yevimli’nin bir sonraki durağı Torbalı ilçesiydi. Torbalı’da esnafı ziyaret eden Yevimli, işlerin durumunu sordu. Vatandaşla sohbet eden Yevimli, bu ülkenin ekonomisinin can damarının esnaf olduğunu söyleyerek, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve ekip arkadaşlarının öncülüğünde Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman esnafın yanında olduğunu dile getirdi. Yevimli, Torbalı mesaisinde Atatürk Mahallesi Muhtarlığı’na da bir ziyaret düzenleyerek, mahallenin sorunlarını dinledi. Torbalı’dan Selçuk ilçesine geçen Yevimli, vatandaşların elini sıkıp hasbihal ederek ziyaretlerini tamamladı. Yevimli, “Her ziyaretimizde bilhassa sokakta bulunan insanları dinlemeye de özen gösteriyoruz. Çünkü onların sorunlarını anlatması gereken yegane kişilerin siyasetçiler olduğunu biliyoruz. Vatandaşın sorununu bizzat vatandaştan dinlerseniz, çözüm üretme şansınız ve motivasyonunuz artar. Bu şiarla yola devam edip, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun omuzlarındaki yükü bir nebze azaltabilirsek ne mutlu bizlere” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni